Vem är antikrist – 4 Den religiöse

DETTA ÄR INGEN ATTACK MOT MUSLIMER!

GUD ÄSKAR DEM, JAG ÄLSKAR DEM. MEN DET ÄR EN ENKEL ANALYS AV ISLAM I LJUSET AV GUDS ORDS LÄRA OM ANTIKRISTS ANDE.

BED FÖR MUSLIMERNA!


Jag hade idag tänkt vinkla serien ”Vem är Antikrist” på ett visst sätt. Men när jag satt i min bönehörna talade Anden med mig om islam. Jo, jag vet att det är ett känsligt ämne, men just därför behöver vi – kristna emellan – tala om denna religion.

  • Jag skriver inte till icke troende, utan jag skriver till dig – broder och syster – som är medveten om vilken förförelsens tid vi lever i och som vill vara vaken inför det pågående.
  • Jag talar inte om muslimer… Jag skriver om islam, men tvingas därmed beröra muslimer.

Finns det en koppling mellan islam och antikrist? JA! Men jag påstår inte att islam är Antikrist och jag vill börja med att flika in en varning för att missa skillnaden mellan system och person.

Antikrist – system eller person

Många menar, att när Bibeln talar om ”Antikrist” är det en symbol för ngt mer/annat än en person, dvs Antikrist finns inte och kommer inte att finnas. ”Antikrist” – menar man – är en pseudonym för allt som vill föra människor bort från Gud. Men därmed blir Antikrist farligt diffus (vilket ligger i tiden…) och vad som är Antikrist för dig, är inte Antikrist för mig. För ngn är han RKK, för ngn EU, för ngn FN, för ngn NWO…

Detta är en farlig bild av Antikrist som målas upp. Därmed kan Antikrist en dag smyga sig in som en bejublad och vältalig motståndare till dessa otympliga och delvis kraftlösa kolosser och få en stark och ledande position som handlingarnas man. Likt Donald Trump, som nu kör över etablissemanget för att få ngt gjort.

OBS! Jag säger inte att Donald Trump är Antikrist, men att vi i hans agerande kan se ett exempel på hur Antikrist en dag kan ”poppa upp” och verka för att ”få saker gjorda” och inte bara förhandlas om.

Var kommer då islam in

Islam är en antikristlig religion, detta måste vi ha i minnet. Islam är en gudsfientlig religion och därmed en röst för djävulen – även om muslimerna generellt inte vill vara det. Hur kan jag påstå detta? Var är då kopplingen mellan islam och Antikrist? Jo!

Islam förnekar inte Jesus, därmed blir islam förförisk, för islam förnekar att Han är Guds Son.

Kontentan blir därmed att Jesus inte har kraft att frälsa och den andliga förbrödring som vissa vill göra mellan islam och kristen tro är FULLKOMLIGT omöjlig. Ja, detta  blir i sig en tydlig antikristlig koppling. Och är du med i detta sammanhang, gå bort från det omedelbart – oavsett vem som rekommenderar det!

Och låt mig här citera 1 Joh 4:1-3 – ett ”måste” Ord, för att förstå islams plats.

Mina älskade, tro inte varje ande, utan pröva om andarna kommer från Gud. Det finns ju många falska profeter som har gått ut i världen. Så känner ni igen Guds Ande: varje ande som bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet, den är från Gud, och varje ande som inte bekänner Jesus, den är inte från Gud. Detta är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu finns i världen.

Notera att det är inte jag som säger detta, det är Guds Ord. Jag förmedlar bara vad Ordet tydligt säger: En profet som går ut i världen och lär att Jesus inte är Guds Son, är en falsk profet. Därmed är det en profet som är av Antikrists ande. Denne är inte med nödvändighet Antikrist själv, utan en profet intagen av Antikrists ande!

Vänner! Låt oss vara kärleksfulla mot muslimerna. Låt oss be att de blir frälsta från sin religion. Låt oss be Gud visa oss hur vi kan nå dem med evangelium. Vi som kristna skall inte bekämpa dem som personer, men avslöja sanningen för dem. Men muslimerna skall vi älska, så de upptäcker vem rösten bakom islam är.

Muslimerna generellt – människorna – är inte onda, de är lurade. Jag är övertygad om att de vill tillbe Den Högste – Gud. Jag är övertygad om att de tror att de gör det. Men i sitt förnekande av Jesus Kristus, förnekar de också den de tror att de bekänner.

Dela eller skriv utShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print