antikrist – FREDSPRISTAGAREN

NEJ, detta är inte – för stunden (5/9 2017) – en medveten hänvisning mot någon! Men utan att kalla detta profetia, är det nog ändå ett mycket troligt framtidsscenario. En dag, troligen snart, kommer han med värdighet buga sig och motta detta pris. Kommer vi då delta i firandet eller kommer vi förstå vem han är?

Jag har vid tidigare tillfällen gjort inlägg om antikrist. Vissa menar detta är onödigt: “Vi skall ju ryckas upp innan han gör entré”. Andra vill tona ner talet om honom, då det kan upplevas skrämmande. Personligen uppfattar jag det som dumdristigt att blunda för hans kommande. Han är en person som ofta omskrivs i Bibeln och allt Guds Ord har en mening…! Dessutom – menar jag – finns sådant som talar för att vi faktiskt kommer att ställas inför honom, hans förföriska personlighet och den propagandamaskin som kommer att lyfta honom till: ”Årets fredspristagaren 20xx”.

Vill du följa med i mina tankar och funderingar runt detta, är du välkommen. Min intention är att skriva dessa inlägg så de inte upplevs skrämmande.

Jag kommer att skriva dem på min sida här, med info på Facebook när nya delar läggs ut. Vill du “ta med ngn vän” att läsa inläggen, är du självklart välkommen att göra detta genom att skicka en länk hit. Detta går lätt att göra både via min hemsida – under varje inlägg finns en “delaknapp” – och via Facebook

Till varje inlägg på min sida, finns möjlighet för kommentarer. Jag ber dig undvika direkta utpekande av någon viss person, som varande antikrist.

Håll utkik här och/eller på Facebook när första delen läggs ut.

Mvh/Bertil

Dela eller skriv utShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *