är Facebook ett “MÄRKE”…

 

… eller ytterligare en markör?

…om angreppet är mot Jesus – Guds son, den främste – då protesterar vi. Att framställa honom som en transvestit i en erotisk miljö vid nattvardsbordet är en sådan provokation att vi inte kan vara tysta, anser han.

världenidag.se

Ungefär så uttryckte sig Stanley Sjöberg på sin Facebooksida och blev därmed avstängd.

Kan vi kristna fortsätta använda Facebook, då Facebook så grovt förnekar vad den kristna tron och Guds Ord förkunnar, och i stället och därmed blir ett språkrör för det Guds Ord kallar “laglöshetens människa”.

Säkert minns du texten om “när han är borta…”. Denne “han” översätts ibland i våra tankar med Anden. Men grundordet är ett ord som saknar genus – kön – det kan betyda också den eller det, ex: lagen eller ordningen.

Översätter vi då texten med “… när lagen och ordningen är borta…”, förstår vi hur detta banar väg för “….laglöshetens människa” – antikrist.

Vad som hänt med Stanley Sjöberg är förfärande i sig, med det handlar om mer! Djupast sätt är det nu Guds Ord, som i ett av världens största media, ställs åtsidan och förnekas.

Inser du vad detta innebär och VEM det är… vi som Guds folk, Guds barn, Guds frälsta skara stöttar, när vi bara tiger och samtycker?

Dela eller skriv utShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 reaktioner till “är Facebook ett “MÄRKE”…”

  1. Hej Tony!

    En bra sammanfattning du givit med orden: “… de (facebook) har tagit sig makt över huvudet…”.

    Jag tycker eg varken “bu eller bä” om facebook – jag har själv ett konto där – men när de stänger ute en person som vill ge en sann Biblisk beskrivning av Jesus, i protest mot den bild pridemaffian vill ge, ja, då måste vi inse att facebook faktiskt går antikrists ärende.

    Vad heter din blogg?

  2. Bra att du skriver om det här på din blogg, liksom även jag själv har gjort på min blogg inräknad. Facebook har onekligen inte bara tagit sig vatten över huvudet, de har tagit sig makt över huvudet när de nu har agerat som de har gjort. När Facebook 2016 raderade Stanley Sjöbergs konto var jag snabb i en sympatiåtgärd ta bort mitt eget konto. Sen en tid tillbaks finns jag åter på Fb igen, vilket mest beror på att delar av min familj är utspridd i olika delar av landet, men annars hade jag struntat i det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *