Böneutrop – 666

Kan man jämföra dessa så olika begrepp med varandra eller snarare, ställa dem vid sidan? Mitt svar är ett otvivelaktigt JA! Jag menar, att vi som kristna – om vi tror att vi lever i ändens tid – bör, eller kanske måste göra det, för att förstå böneutropens betydelse.

Det talas idag mycket om märke och chip, om antikristliga system och om Antikrist som person. Världens största antikristliga både system och religion är islam. Jag tänkte skriva ”enligt min uppfattning”, men hoppar över det. Guds Ord  ger inte utrymme för någon annan syn på islam, än som otvivelaktigt antikristlig! Därmed  har vi alla anledning att betrakta islam och islamskt agerande ur just ett antikristligt perspektiv, med ändetidens olika kännetecken för ögonen

Märket, är ett av ändens mer omdiskuterade ämne, det har som uppgift att förhärliga Antikrist och förslava människor. Ingen kommer – i vart fall öppet – kunna existera utan att erkänna Antikrist som herre, genom att acceptera märket.

Kommer böneutropen vara ett led i detta förslavande?

Böneutropen har en framträdande roll i islam, för att förklara ett område eller en stad som underkastad Allah och islam – Antikrist. Därmed sker – både andligt  och fysiskt – en påtvingad “märkning” av ett område, stad och slutligen helt land.

Jag hävdar inte att böneutropen är själva märket. Men jag vill peka på böneutropens djupt allvarligt andliga konsekvens om vi blint och utan motstånd låter oss ledas in i islams hanterande av vårt land.

Att tillåta böneutrop, handlar inte om tillåtandet av störande ljud, främmande kulturer eller religioner. Utan om ett accepterande av islamas proklamerande av delar av Sverige som antikristligt (islamskt) territorium.

Böneutropen blir därmed en uppenbar del i den märkning som kännetecknar sista tiden.

Nu avser jag inte att skrämmas! Men låt oss samtala om böneutropens djupaste konsekvens med perspektiv på det så som en påbörjad och framåtskridande ”märkning” enl Upp 13: 16 o 17, och låt det bli en väckarklocka för hur långt fram i tiden vi är – märket är fysiskt, ruggit nära oss!

Chip kan missbrukas av ett ont system, medan böneutropet är en fysisk och andlig markering – märkning – av ett område som antikrists område.

Dela eller skriv utShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 reaktioner till “Böneutrop – 666”

  1. Vill påstå att de andliga konsekvenserna är inte oöverskådliga när det gäller det här. Jag ser inte optimistiskt på Sveriges framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *