Hoppa till innehåll

Demokrativecka

Viste du att det är “KRISBEREDSKAPSVECKAN” just nu?

Den pågår från 27 sept- 4 oktober. Årets tema är demokrati – jag förknippar starkt detta ord med valfrihet och mänskliga rättigheter. 

Men är det inte så att det just nu diskuteras tvångsvaccinering och pågår en hetsjack på ovaccinerade? Samtidigt som man tar livet av små barn, utan att deras demokratiska rättigheter tagits hänsyn till.

Publicerat i 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Israelvänlig Israelvänlig

  Vetenskapen om Ivermektin och covid-19! Vad göra när vaccinerna tappat verkan efter kort tid?

  https://bit.ly/2Y7iwy4

  Ett fullständigt avslöjande om vaccinindustrin och dess mörka krafter som ligger bakom!

  Nu kommer tredje dosen eller ormens tredje bett! Över hela Sverige skickas det ut brev att ovaccinerade ska vaccinera sig!

  Säg nej till det hemska vaccinet mot covid-19 som är vilddjurets märke! Vi lever i ändens tid!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 2. Israelvänlig Israelvänlig

  Det är nu konstaterat att det var en bomb som detonerade i Göteborg!

  https://bit.ly/3mpUreH

  Vad gör regeringen?

  Motiverad kampmetod! Den enda legala möjlighet vi har är att rösta bort ogudaktiga från regering och riksdag och ersätta dem med rättfärdiga!

  Skaffa de ogudaktiga bort ur konungens tjänst , så varder hans tron befäst genom rättfärdighet.
  Ordspråksboken 25:5

  När de rättfärdiga växa till, gläder sig folket, men när den ogudaktige kommer till välde, suckar folket.
  Ordspråksboken 29:2

  Guds frid

 3. Israelvänlig Israelvänlig

  OBS VIKTIGT MEDDELANDE SOM BERÖR ALLA OVACCINERADE SOM ARBETAR INOM SJUKVÅRDEN I SVERIGE!

  Socialminister Lena Hallengren säger att det inte finns något förbud att fråga om man är vaccinerad eller inte! Hon ljuger rakt upp i ansiktet för hela svenska folket! Det är ett brott mot sekretesslagen!

  https://bit.ly/3ogTTdA

  FHM och SKR kommer gemensamt försöka genom utpressning få ovaccinerade inom sjukvården att vaccinera sig! De som vägrar kommer bli omplacerade! Vad händer om de inte kan omplacera sjukvårdspersonal? Risk att de blir uppsagda?

  Sjukvårdspersonal skall jobba inom sjukvården och skall inte och får inte bli utpressade till att tvingas ta något vaccin! Det gäller nu att kristna som är ovaccinerade inom sjukvården är uthålliga och säger nej till det hemska vaccinet mot covid-19 som är vilddjurets märke! Jag hoppas alla ovaccinerade inom sjukvården säger nej!

  Socialminister Lena Hallengren är en lögnerska som för folket vilse! Alla ovaccinerade ska känna till att det är ett brott mot sekretesslagen! Alla ovaccinerade ska känna till att ovaccinerade kan kräva skadestånd vid rättegång och ett kraftigt sådant om de gör verklighet av sina hot! Ovaccinerade har Gud och lagen på sin sida!

  Socialminister Lena Hallengren, FHM och SKR skall frukta Gud! Om de icke gör det nu kommer de sannerligen bli varse om det fortare än de anar i annat fall på Domens dag!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 4. Israelvänlig Israelvänlig

  Göteborg Energi dementerar! Ingen gasexplosion bakom detonation!

  https://bit.ly/3kOrGZk

  Sanningen skall göra folket fria!

  Guds frid

 5. Israelvänlig Israelvänlig

  Kraftig explosion i Göteborg utreds som allmänfarlig ödeläggelse! Gas utesluts! En polis säger att det handlar om en enskild sprängladdning!

  https://bit.ly/3zNwl1S

  Ingen nämner orden attentat eller terrorattentat! Tack och lov att ingen människa har avlidit! Det som har hänt måste kraftigt fördömas vilket vi ännu inte har hört från regeringen! Polisen måste prioritera detta brott och gärningsmannen/gärningsmännen måste ställas till svars! Hårt straff måste beivras ! Denna gärningsman/gärningsmäns nationalitet och ursprung samt syfte med detta avskyvärda brott måste avslöjas för hela svenska folket! Folket har all rätt att få reda på fakta och hela sanningen!

  Nästa höst om Sverige kvarstår som land är det riksdagsval! Ett riksdagsval som är väldigt komplicerat! Alla partier måste vara helt tydliga hur de ställer sig till tvångsvaccinering och vaccinpass! Kristna kan inte rösta på partier som är för tvångsvaccinering och vaccinpass! Kristna kan inte heller rösta på partier som är för abort! Kristna Värdepartiet måste nu göra sin stämma hörd!

  Vi får också titta på partier utanför riksdagen som är bra för kristna och för landet samt är vänligt inställt till Israel! Måhända att vi inte kan hitta något parti som uppfyller alla krav, men då måste vi rösta på ett parti som uppfyller majoriteten av dessa krav! Nästa höst om Sverige kvarstår som land och vi har rätt att rösta politiskt kan vara det sista politiska valet som är någorlunda demokratiskt!

  Guds frid

 6. Israelvänlig Israelvänlig

  Ja! Precis så är det! Läste att Liberalerna kräver att ovaccinerade inom sjukvården måste vaccinera sig! De som inte vaccinerar sig blir av med sina jobb och ovaccinerade får heller inga jobb inom sjukvården! Det är precis det som nu har hänt i New York, som kommer leda till fullständigt kaos! 10 000 sjuksköterskor blir av med sina jobb! Vi får be för alla ovaccinerade i New York!

  Abort är fullständigt oacceptabelt och räknas som mord i HERRENS ögon! Nästa höst är det riksdagsval i Sverige! Alla partier måste vara tydliga hur de ställer sig till tvångsvaccinering och vaccinpass! Kristna kan inte rösta på partier som förespråkar tvångsvaccinering och vaccinpass och inte heller på partier som är för abort!

  Det är dags att Kristna Värdepartiet gör sin stämma hörd! Vi får också börja titta på partier utanför riksdagen som är bäst för kristna och för landet samt är vänligt inställt till Israel! Detta inkluderar naturligtvis ett avståndstagande till islamism!

  Alla kristna i Sverige måste förstå hur pass allvarlig situationen är i landet! Ett land som inte vill tjäna HERREN kommer gå under! Som kristna förutom att förkunna det glada budskapet måste vi även ta strid mot ondskan i landet och avslöja mörkrets gärningar fram till dess HERREN JESUS KRISTUS kommer åter!

  Guds frid