Död i 38 minuter

Jag vill inte kalla denne mans berättelse för en “fascinerande historia” – jag upplever den som ett strakt och trovärdigt vittnesbörd.

Webben erbjuder i dag många berättelser av liknande karaktär, som jag personligen upplever vara tillrättalagda, ja nästan skapade… för att vara att generera publicitet och likes – “👍🏿” – denna berättelse är annorlunda…

Det handlar inte andra, inte om kändisar, utom om honom själv. Det sväller inte ut i fantasy liknande beskrivningar och detaljrika fixeringar – det känns som om mannen, Cecil Pearson, verkligen berättar, rakt upp och ner på sitt sätt, vad han upplevde.

Tyvärr är inlägget på engelska. Men jag hoppas ändå att du kan följa med, för jag upplever att det är en trovärdig berättelse. Jag, som personligen ofta ställer mig kritiskt avvaktande – tom varnande – till dylika (YouTube) klipp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *