Ett skyddat kristet rum

ICHTHYS 

Kristen tro, som är Bibliskt förankrad, hamnar allt mer i opposition till normer som media och viss kristen förkunnelse förmedlar. Budskap via nyhetsrapporteringar,  predikningar, ja tom barnprogram, söker i accelererande takt, rasera Guds uttalade vilja och avsikt. 

Stundtals bedriver man aktiv krigsföring, Hans Ord utmålas som: hämmande, begränsande, förtryckande osv. 

Ofta sker det dock betydligt mer sofistikerat. Man lindar in budskapen i begrepp som kärlek och frihet. I kontext infogas sedan korta Bibelcitat – ryckta ur det sammanhang. Man söker övertyga att man har stöd i Bibeln.

Hur skall vi som Kristustroende, i denna högljudda och ofta glamorösa process, kunna uppmuntra varandra att följa Guds Ord. Vi skall inte tjafsa med “världen” om synder – i “världen”, skall vi predika evangelium! Men vi uppmanas uppmuntra och vägleda varandra, i kärleksfull och positiv anda.

ICHTHYS – www.ichthys.nu – är ett “samtalsrum”. Där kan vi som vill söka var Bibeltrogna, förtroendefullt samtala om lärjungaskapet, utanför allmänningar som: Facebook, öppna gästböcker eller öppna bloggar. 

ICHTHYS är ingen protest mot öppna kristna bloggar! www.ichthys.nu är ett komplement, en ny struktur för samtal – en ytterligare möjlighet. 

När du registrerat dig, får du ett personligt lösenord till sidan och kan läsa inlägg, kommentera inlägg och skicka hälsningar i gästboken. Det finns också möjlighet att bidra med egna inlägg.

 

www.ichthys.nu
skyddat kristet samtalsrum

 

    

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *