”Flytta ditt fokus…”

Älska inte världen, inte heller det som är i världen. Om någon älskar världen finns inte Faderns kärlek i honom. Allt som är i världen – köttets begär och ögonens begär och högmod över livets goda – det kommer inte från Fadern utan från världen. Och världen och dess begär förgår, men den som gör Guds vilja består för evigt.

1 Joh 2:15-17

Samla er inte skatter på jorden, där rost och mal förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl. Samla er skatter i himlen, där varken rost eller mal förstör och där inga tjuvar bryter sig in och stjäl. För där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara.

Matt 6:19-21

Att inte älska världen, att inte samla på sig skatter, har alltid varit viktiga ord för den som vill följa Herren. Men nu pekar Herren inte framför allt på de inledande fraserna, vilket vi ofta gör, utan fraserna i text styckenas slut.

…världen och dess begär förgår, men den som gör Guds vilja består för evigt.
För där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara.

Där din skatt är kommer ditt hjärta vara, men när din skatt förgår, vad har du kvar?

Jag fick en hälsning att förmedla, från Herren. Jag skrev ner som den kom och nedan kan du läs den:

***

20 juli 2022

”Flytta ditt fokus, det är riktat mot fel håll! Dina kommande bekymmer, kommer ta din kraft, ditt hjärta – om du inte redan nu positionerna det att fokusera på det enda som är viktigt – evigheten.

Allt, allt, du har av skatter här, kan komma att tas ifrån dig.

Vänd ditt hjärta till mig och mitt. Det jag har och ger, är det enda som inte kommer att rubbas.”

”Flytta ditt fokus…”

Ett svar på ””Flytta ditt fokus…”

  1. Detta inlägg/tilltal är så viktigt att det inte skall ”störas” av något nytt före lördagen den 23 juli – den upplevelsen har Herren gett mig.
    När Herren säger ”…ditt och du…” är det för att vi var och en personligt skall ta det till oss! Även om det gäller många, är det inte avsett för de andra utan för dig.
    Vad exakt som kommer hända, eller när, har jag inte fått tilltal om, men att det är något omskakande och omvälvande som kommer att ske. Något som påverkar ”våra skatter på jorden”, det många av oss byggt fast oss vid, förlitar oss på och lagt o lägger vår tid och energi på.
    Har du möjlighet att del detta – gör det gärna: https://ikristus.se/flytta-ditt-fokus/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen