Fokus: Corona eller NWO

Tankar gripna i flykten

Jag tror säkert du hört talas om NWO – New World Order. En form av hemlig, oprecis konstruktion av ett världsomfattande ledarskick, berett att “i mänsklighetens namn” “ta över”, om världen och mänskligheten av någon anledning skulle hamna i en global kris.

Sant eller ej?

Uppenbarelsebokens beskrivning av ändens tid innefattar utan större tvekan en dylik organisation, en förutsättning för Antikrists styre. Tiden då Upp. skrevs – för drygt 1900 år sedan – innebar ingen möjlighet för ett dylikt scenario – den var en profetia.

Ett världsomfattande diktatoriskt styre, är först idag – i vart fall tekniskt och teoretiskt – möjligt. Beslut och kontroll kan fattas och göras centralt och omgående och gälla i stort hela vår jord. Kontroll kan nästan lika omgående leda till “åtgärd”…

Att Coronafaran är “sann” är ingen som tvivlar på…?

Lika sanna är också de snabba och drastiska åtgärder Italien gör just nu och de straffsanktioner som 16 miljoner av landets innevånare ställs inför, om de inte lyder Italiens nu utfärdade skyddsregler.

(I skrivandets stund har New York infört undantags tillstånd.)

Corona är farligt – jag litar på dessa uppgifter! Men är det som nu sker i dess kölvatten också ett test för att se hur ett NWO-övertagande kan genomföras och utvecklas?

Nej, jag vill inte skrämmas, men jag vill öppna dina ögon!

Länkar:

https://www.sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7423838

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rAJzAw/italien-satter–16-miljoner-manniskor-i-karantan

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *