Förberedd – NU!

Det pågår förberedelser som skall leda fram en kommande ny världsordning. Det som sker är flera, till synes isolerade skeenden, som kommer öppna upp för ett välkomnande av Antikrist.


Det jag skriver nedan handlar inte om när uppryckande sker. Det handlar om den situation, den tid, vi lever i här och nu.

Före vedermödan – den största nöd som vår värld någonsin upplevt – kommer det finnas en tid av stor oro och skakningar på många olika områden. Dessa skakningar är händelser som kommer bana väg för en överhängande och till synes ofrånkomlig samhällskollaps, en ny världsordning och för ett allmänt accepterandet Antikrist som “frälsare“.


Jag har skrivit detta förr, men gör det igen. Redan nu, måste vi alltså vara förberedda inför dessa primära men reella vibrationer – som inte är vedermödan, utan varningar – upptakten – inför dess kommande.

  • Vi får inte stå som ett frågetecken, när din matvaruaffär har stängt en vecka, för att den inta kan ta emot betalning. 
  • Vi får inte stå med tank i bilen helt tom, när du har brått, måste åka iväg och tankautomaten inte accepterar ditt kort.
  • Vi får inte stå oförberedd, inför det vi som “läsare” vet skall komma.

Just nu talas det mycket om IT-attacker. Många förfäras över att några kan lyckas göra så här och att det kan få sådana konsekvenser: 

Är det inte “samhället” sak att skydda oss mot detta?

Men nej! Allt kan inte samhället skydda oss från. Inte ens den mest välutrustade stat, med en högteknologisk och stark arme, kan skydda alla mot allt. Coronans globala effekter borde vare en ögonöppnare. Man kan inte förbjuda, eller sätta lås för: pandemier, ekonomiska krascher, vädrets svängningar, stormakters militära upprustning och sinneslösa despoter osv.

Tar DU till DIG dettahur agerar DU?

Vilka reella konsekvenser kan just DU drabbas av och i vart fall försöka bygga upp ett försvar emot?

Att inte kunna köpa mat, eller ta dig dit du ska, är bara två ytterst verklighetsnära och allvarliga sanningar du kan komma att ställas för innan du ens läst detta inlägg till punkt. Det är inget vi kan skjuta upp, för att tänka på senare – när det väl sker är det för sent att agera. När maten inte går att köpa. När vatten bara finns att hämta i en tank, i en bit bort – hur och med vad skall du hämta det? När drivmedel plötsligt inte går att få fatt i, vad gör du då?

Dessa skeenden kommer inte att förannonseras i tidningar, via e-post eller via andra kanaler: 


Strömavbrott kommer att göras på din anläggning

den:... mellan kl:... och kl:...


Enda sättet att kunna hantera detta är att inta beredskap NU!  Det gäller att inte bara förstå att vi bör förbereda oss, utan verkligen förbereda oss – NU!