Gud har mer

“Jag ber inte att du ska ta dem ut ur världen, utan att du ska bevara dem från det onda. De tillhör inte världen, liksom inte heller jag tillhör världen. Helga dem i sanningen: ditt ord är sanning. Så som du har sänt mig till världen, så har jag sänt dem till världen.” /Jesus Kristus

Joh: 17:15-18

Vad är meningen med våra liv? Den frågan har många ställt sig, både en och två gånger, kanske under perioder av motgångar och uppgivenhet. 

Som kristen är det definitivt viktig att våga ställa och söka svar på frågan. Men för den kristne är det inte en fråga om att återvinna försvunnen livslust, utan att mitt i det som kan verka meningsfullt våga fråga sig: “Är det verkligen detta, som är mitt livs mening, eller har Gud ett annat syfte.”

Jag vill inte oroa dig med frågan, men jag vill väcka dig! Är du medveten med vad du gör med ditt liv, eller låter du det bara ske, så som världens barn låter sitt liv bara ske eller hur tänker och agerar du?

Jesus Kristus har sänt oss till världen. För att som Hans vittnen leva i världen. Men vår tankar och syften är inte världens tankar och syften.

Gud har mer för dig!