Jag ber för Dig

Därför, när jag nu har hört om er tro på Herren Jesus och er kärlek till alla de heliga, kan jag inte sluta tacka Gud för er när jag nämner er i mina böner. Jag ber att vår Herre Jesu Kristi Gud, härlighetens Far, ska ge er vishetens och uppenbarelsens Ande så att ni får en rätt kunskap om honom.

Ef 1: 15-17

Bön är fantastisk möjlighet! Det är en gåva från Gud – en kraftkälla, fylld med obegränsade resurser. Vi får be för varandra utan att vare sig tid eller plats utgör hinder. 

I går kväll, när jag bad innan jag skulle somna, upplevde jag skulle be för Dig och berätta för Dig att jag gör det!

Jag ber dagligen för alla som besöker mina sidor – även om jag inte känner er personligen. Till dessa “alla”, räknas Du! Inte som en i mängden, utan i Guds ögon är du specific DU. Jag känner mig uppmuntrad av Herren att berätta detta: 

Du är inte bara en i mängden – Du är buren av bön för Dig!