En andligt turbulent tid

Mullsjö, morgonen den 24 sept 2022

På Herrens ord, tog jag papper och penna och skrev vad Han gav mig, ord för ord, mening för mening, stycke för stycke, tills detta nedan växte fram:

Tag bort din händer från världen. Gå ut från henne och gå in i himmelriket – ännu mycket mer! Bekymra dig inte. Ge inte tid åt sådant som är oviktigt – inför evigheten.
Framtiden innebär stora förändringar. Enbart i mig kan du vara rätt förberedd – både att möta prövningar och möjligheter.
Tiden är kort! Den kommer att bli turbulent på ett världsligt plan, men ännu mer turbulent på ett andligt. Det världsliga och sataniskt andliga kommer att vävas samman. Himmelriket och min Ande kommer att utkristalliseras.
Var därför vakna inför det andliga i världen. Mycket kommer verka gott och rätt, men är ont! Lev nära mig, så du kan se skillnaden på Anden och andarna.

När Herren talat detta bad Han mig vänta, ”till eftermiddagen”, med att dela det. Jag förstod inte varför, men så Han har gett mig något mer. Han säger:

Jag talar i DU form! För det är inte kristenheten, som grupp, jag talar till, utan till vart enskilt barn. Till dig och dig och dig…
Avskilj dig från världen! Ryck upp din rötter i det världsliga. Håll dig nu riktigt nära mig och låt dig varken förblindas eller förfäras.
Jag, HERREN, vill få vara med dig.

En andligt turbulent tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen