“Om Antikrist kommer”

Viktig information till himmelrikets barn

Fred i Mellanöster! 

Är en rubriken som med all säkerhet mycket snart kommer vara störst på alla löpsedlar och medier runt världen. Hur kommer alla som får uppleva detta att reagera? Förstår de vem fredsmäklaren kan vara och verkligheten bakom freden?

Många talar blint om ett uppryckande före vedermödan och blundar för det faktum att vi kanske måste förbereda oss för att möta denna fredsmäklare! Han kommer att bli hyllad av massorna, på ett ojämförbart sätt! Vi kommer – mitt i jublet – att våga vägra ta del i detta firande!

Nyss kom informationen: “Om krisen eller kriget kommer”, i våra brevlådor.

Jag har i många år varnat för “fredsmäklaren” och många har hävdat att jag har dålig tro, fel tro eller inte läser Guds Ord… Ja, tom har det hävdats att: “Vi behöver inte tala om antikrist, för då är vi hemma hos Jesus”.

Jag vill ändå, med största allvar skicka med med frågan. Vad gör du: “Om antikrist kommer före uppryckandet”?

Informationen i våra brevlådor talade om förberedelser “inför kris eller krig”.

Jag menar att vi som kristna måste förbereda oss på antikrist, även om vi – som jag – inte tror att vi skall vara med om hela vedermödan.

Be att både judar och araber, i Mellanöstern, får se vem Jesus är, innan en falsk fred blir verklig, och att de får uppleva sin trygghet i Honom. Det är en bön som jag ber varje dag.

Dela eller skriv utShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *