På synkretismens kyrktrappa?

Muslim_katolik

 

Det är inte många dagar sedan jag varnade för att terrorns resultat. Den handlar inte – djupast sett – om enbart kroppsligt lidande, utan om Andlig förförelse.

Det var under rubriken: Islamistisk terror öppnar för antikrist, som jag satte ord på min varning:

”… med extrem islamism som tar sig uttryck i terrorhandlingar, ligger det nära till hands med en diplomatisk religionskonstruktion, en synkretism mellan islam och kristen tro.”

Som bekräftelse på detta skriver idag, den 1 aug 2016, tidningen Dagen: Muslimer samlades på katolska mässor. Det är på uppmaning av Frankrikes muslimska råd, som muslimerna, som en vacker gest av solidaritet och medlidande, besökt katolska mässor under söndagen.

Självklart var ärkebiskopen av Rouen Dominique Lebrun väldigt rörd:

”Det är en viktig gest av broderskap”, sa han.

Och visst måste det bli så här – det är oundvikligt! Det går inte att förneka muslimerna att visa medlidande! Och i rimlighetens namn kan inte ärkebiskopen av Rouen Dominique Lebrun, undvika att notera detta.

Men faktum kvarstår. Det som många kallar ”sjökokyrkan”, ändetidens religionssystem, som skall liera sig med antikrist, blir allt starkare och tydligare markerad. Den underliggande faran med IS-terrorn.

Vi står inte i den Synkretistisk Kyrkan ännu, men på dess trappa. 

Dela eller skriv utShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

En kommentar till “På synkretismens kyrktrappa?”

  1. EXAKT !!! EXAKT!! EXAKT!!!
    Vad glad jag är att du skriver detta?.
    Den falske profeten som nu verkar andligt, men som uppkommer ur jorden är en rätt trogen muslim. Och kommer med den falske profeten mohammeds ande kraftigare än någonsin. Han ska säga sig vara messias, kunna göra under och tecken som Jesus för att man ska tro på honom och bli förvillad, de kristna tror ju inte att de är här då, alltså tänker kristenheten som blir krislam, att de har tolkat bibeln fel, och därför måste det vara messias tror de, och detta faller de på.
    Den falske profeten!!! Har det funnits någon mer falsk än profeten Mohammed??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *