Skörden är stor

”Skörden är stor, men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han skickar ut arbetare till sin skörd. Gå! Se, jag sänder er som lamm in bland vargar. Ta inte med er någon börs eller väska eller några sandaler, och hälsa inte på någon längs vägen.

Luk 10:2-4

Efter gårdagens hälsning, bestämde jag mig för att göra uppehåll idag, för att låta hälsningen ”sjunka in” – så var min tanke.

För jag vill egentligen inte komma med varningar, det känns faktiskt så tungt, jag vill istället kunna meddela uppmuntran. Även om jag böjer mig för att jag måste dela vad Herren ger mig…

Men nu ville Herren annorlunda och jag är djupt tacksam för vad jag fått att dela. Herren gav mig en uppmuntrande bild.

Jag drack morgonkaffe, när jag såg ut genom fönstret och fick se solen belysa ett av våra äppelträd. Under några minuter, när solen gick upp, innan molnen kom för, träffade solstrålarna frukten på ett märkligt sätt och jag blev tvungen att gå ut och fånga bilden.

Bilden är inte redigerad! Ljuset var i verkligheten ännu mycket mer fokuserat på frukten, och jag upplevde en Herrens hälsning:

I denna tuffa tid – som måste komma – kommer ni se mycket frukt, alla ni som fullkomligt, i och av hjärtat, hänger er åt mig och min kallelse.”

Tag emot och bär med er den hälsningen!

Skörden är stor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen