Sluta komma med: ”Bara tillfälligheter”!

Om du fortfarande blundar och gömmer dig bakom förljugenhet om ”tillfälligheter”, är du illa ute! Då måste du vakna, vända om och i stället tro på Gud och Gud Ord.

Ni kommer att höra … Men allt detta är bara början på födslovåndorna.
Då ska man utlämna er…Men den som håller ut till slutet ska bli frälst.

Ur Matt 24:6-13

Ändens tid kan delas in på olika sätt. Jag har valt att dela in den i två skeenden, i enlighet med ord ur Matt 24.

Verserna 6-8, talar om en period där det sker ett uppbyggande av extrem oro, pessimism och uppgivenhet. Verserna 9-13 talar om att detta kommer att kanaliseras, i en period av förskyllan och ”åtgärder”.

Först skapar man panik! Sedan styr man, den undertryckta paniken mot en viss målgrupp. Det är inte målgruppen i sig som är ”fienden”, det är Han som målgruppen hyllar – Gud! Den som ligger bakom skapandet och styrandet är Djävulen. 

Vi har sett repetitioner för processen tidigare i historien, skeden fått banat väg för politiskt och religiöst agerande av mått som skapat fruktansvärda mänskliga lidanden. 

Dagens teknik och globala ekonomiska kopplingar är mer fullkomliga och komplexa än någonsin. Satans hantlangare har alla vapen i sin hand för att skapa den första dela i processen – vers 6-8 och de brukar dem redan. Vi är inne det första skeendet och tvingas allt djupare in i det! Snart kommer nästa.

Så sluta blunda och skylla på tillfälligheter och slump! Gör dig andligt, mentalt och praktiskt redo. Det börjar med att böja sig inför Gud och i hjärtat leva i Hans ständiga gemenskap.

Var välsignad! Dela gärna dessa enkla och oförskönade ord med andra.

Sluta komma med: ”Bara tillfälligheter”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen