Hoppa till innehåll

Snart öppnar Sverige igen…?

Det innebär att något införande om vaccinpass inte kommer att bli aktuellt.
– Det förslag om vaccinationsbevis som är ute på remiss kommer inte att behöva användas för några evenemang, säger Amanda Lind.
Förslaget om vaccinationsbevis finns dock kvar och är ute på remiss, om smittan skulle öka igen.

Skriver Aftonbladet, den 24 september 2021. Men är inte detta dubbla budskap?
LÄNK: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QyPL4A/ett-stort-steg-mot-det-liv-vi-hade-fore-pandemin


Låt oss backa till den 10 september 2021 och SVT:

Regeringen öppnar för att införa vaccinbevis och föreslår nu att det ska kunna börja användas vid behov, om smittspridningen ökar igen.
– Vi behöver ha en beredskap om läget skulle försämras , säger Lena Hallengren i en kommentar.

LÄNK: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-lamnar-forslag-om-vaccinbevis-tankt-att-finnas-i-beredskap


Läget är alltså att just nu finns inga planer på ett vaccinpass/vaccinbevis. Men nu utreds och planeras för ett sådant.  Nu skall en möjlighet till begränsning konstrueras. Den skall sedan ligga i beredskap för att snabbt kunna införas, för att kringgärda den medborgerlig rörelse och handlingsfriheten för vissa grupper av människor. Det man talar om här är “vaccinpass”, men vilka andra kriterier kan inte i en framtid snabbt läggas till i dessa ny pass – för att användas som påtryckningsmedel?

Som Bibelläsare vågar jag påstå: 

Vi är inne i Jesus profetior om ändens tid – Matt 24:1 och 25:46 – och i Uppenbarelsebokens skeenden.

Publicerat iÄndens tidMärket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer

 1. Israelvänlig Israelvänlig

  Nödlarm! 4,9 stark jordbävning på La Palma registrerat på Richterskalan! Inte 4,5 eller 4,3! Myndigheter, USA och Eu talar inte om sanningen utan vilseleder folk!

  https://bit.ly/3AP61Vw

  Broder Greg och broder Paul har bevis att styrkan på skalvet låg på 4,9! Att det överhuvudtaget finns kvar människor på ön är ofattbart! Tack och lov att ingen människa har avlidit!

  USA och Eu hemlighåller också information vad som kan hända! Det kan bli en megatsunami som kan komma att slå mot Storbritannien och mot amerikanska östkusten! Därför måste det finnas beredskap! Men förvänta er ingen beredskap från denna världs onda ordning! När och om vågen kommer är det för sent!

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt! Vi lever i ändens tid och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

 2. Israelvänlig Israelvänlig

  Pastor Artur Pawlowski håller tal! De onda i Calgary har dömt Artur till fyra års fängelse för att han predikar och har öppnat kyrkan!

  https://bit.ly/3oZ8BGb

  Artur kommer fortsätta predika i fängelset! Kristna i Canada reser sig upp tillsammans med kristna i USA! Artur säger att det är dags att kristna organiserar sig mot tyranniet! Han är en Guds man! Vi ber för Artur och att Gud beskyddar honom!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

 3. Israelvänlig Israelvänlig

  Missbildade barn föds i Turkiet efter båda föräldrarna tagit det hemska vaccinet mot covid-19 som är vilddjurets märke! Språket är på turkiska, men det räcker att man ser videon så förstår man! Bevisen är uppenbara! Vaccinet mot covid-19 är från Satan själv!

  https://bit.ly/3oHcKyo

  Barnen föds med flera armar eller med ett öga! Detta är fruktansvärt! Detta djävulska vaccin mot covid-19 är ett genexperiment förutom att kunna köpa eller sälja måste människan vara vaccinerad! Dela till alla ni känner och avslöja mörkrets gärningar! Tiden är kort!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 4. Israelvänlig Israelvänlig

  Litauen är det första landet i Europa som inför vilddjurssystemet fullt ut! Ingen får vare sig köpa eller sälja om man inte är vaccinerad! 666

  https://bit.ly/3DiIaPH

  Säg nej till det hemska vaccinet mot covid-19 som är vilddjurets märke! Vi ber för alla ovaccinerade i Litauen och att Gud ger de en väg ut!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 5. Israelvänlig Israelvänlig

  Iran håller militärövningar på gränsen till Azerbajdzjan!

  https://bit.ly/3a1nvD7

  Iran accepterar inte att Azerbajdzjan har ekonomiskt avtal med Israel! Skulle Iran gå in i Azerbajdzjan kommer Turkiet ställas mot Iran!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 6. Israelvänlig Israelvänlig

  Biskop Mari Emmanuel står upp mot det onda som sker nu i Australien och varnar de onda som styr!

  https://bit.ly/3mczX8V

  HERREN JESUS KRISTUS välsigne denne biskop! Amen

  Guds frid

 7. Israelvänlig Israelvänlig

  Australien släpper loss Kraken! Världen behöver se det onda The New World Order gör!

  https://bit.ly/39UzaDM

  Predika det glada budskapet, men stå också upp mot ondskan och avslöja mörkrets gärningar!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 8. Israelvänlig Israelvänlig

  Pastor Artur Pawlowski är befriad från fängelset! För några dagar sedan grep de honom när han kom in i Canada efter han hade predikat i USA! Flera gånger har The New World Order gripit honom men Gud har alltid befriat honom!

  https://bit.ly/3oicaqF

  Jag och många fler bad för honom och nu är han fri! Halleluja! Prisa HERREN! Arthur är som ett lejon och strider för sanningen och det som är rätt enligt Bibeln! Han är naturligtvis helt emot det hemska vaccinet mot covid-19 och har förstått för länge sedan vad allt handlar om! Denne pastor är ett föredöme för alla kristna och någonting som pastorer och präster i Sverige borde lära sig av!

  Guds frid

 9. Israelvänlig Israelvänlig

  Uppdatering från broder Greg gällande vulkanutbrottet på La Palma!

  https://bit.ly/2ZB6vlf

  Lavan har nu nått havet! Svaveldioxid bildas som är farligt! Ögonen rinner och det blir svårt att andas! Vi ber för folket på La Palma! Det hemska de upplever kan man inte beskriva i ord! Broder Greg har tidigare rekommenderat att folket på La Palma skaffar gasmask! Gasmask kan beställas från Israel, som jag förmodar har de bästa gasmaskerna! I en livesändning sägs det nu att tusentals människor flyr ön!

  Jag har tidigare sagt att de som har släktingar eller vänner på ön La Palma eller närliggande område måste bege sig därifrån! Hur svaveldioxiden kan komma att påverka oss i norra Europa vet vi inte ännu, men risken finns att den kan nå hit!

  Vi får inte heller glömma att det finns många vulkaner på Island och vi vet inte om de kan komma att få ett större utbrott! Det kan vara praktiskt att beställa gasmask/gasmasker från Israel!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 10. Bertil Rosenius Bertil Rosenius

  Den 08.01.2021. antogs den ”Tillfälliga COVID-lagen”. Den skulle gälla den 10.01.2021 – 30.09.2021. och gav regeringen historiska befogenhet m.a.a COVID. Den föregicks av diskussion och protester – men den var ju klart och tydligt tidsmässigt begränsad.

  Nu har riksdagen – utan att det givits ngt större utrymme i våra gamla vanliga medier – förlängt denna lag ytterligare fyra månader – till 31 januari 2022.

  Vad händer härnäst?

  • Jan A Jan A

   Hej Bertil!
   Ja allt går med en sådan hastighet nu,det är svårt att
   hänga med.Denna hösten tror jag kommer att vara mycket viktig,då kanske vi förstår var vi ligger tidsmässigt i Bibeln.
   Det är gott att sidor som din,Elvor och Janne,Bo Asplund,och flera andra finns på nätet!
   Guds frid

   • Bertil Rosenius Bertil Rosenius

    Jo. jag tror också att vi måste vara extra medvetna om vad som sker den höst -kanske fram mot november, december. Genom denna pandemin, som tas som utgångspunkt och motivation för mycket mer av globalt styrande, rycker också möjligheten till sjösättande av ett märke rent praktiskt allt närmare.

    Sverige fortätter utreda möjligheten för att snabbt inför ett vaccinpass och regering har handlingsutrymme att snabbt besluta om åtgärder.

 11. Israelvänlig Israelvänlig

  Broder Paul visar en video från en som heter Bill Larkin! Denna video spelades in maj månad 2012!

  https://bit.ly/3CMstQy

  Bill Larkin säger att han 2012 fick en vision från HERREN! Originalversionen visar att det är från maj månad 2012! I videon säger Bill Larkin att ett vulkanutbrott på La Palma leder fram till en megatsunami som ödelägger amerikanska östkusten! Han säger att det kommer ske under augusti månad, men vet inte vilket år! Allt skall prövas!

  Augusti månad har ju varit men det är kanske nästa år? Eller vet vi verkligen till 100% att augusti månad motsvaras av HERRENS augusti månad? Det finns ju olika kalendrar som t ex månkalendern och Enoks kalender! Jag har ingen kunskap om dessa kalendrar, men det sägs att Noa använde sig av Enoks kalender!

  Guds frid

  • Bertil Rosenius Bertil Rosenius

   Hej Israelvänlig!

   Tack för info om La Palma!

   Ja, jag börjar inse att vi – i vart fall jag för egen del – kanske skall var lite försiktig med just år och månader. När Herren talar om dagar skall vi nog förstå det som dagar. Men när Herren talar om år, tiden, tider osv får vi nog ha i minne att det finns olika kalendrar, med något olika sätta att räkna. De skiljer ofta inga stora tider, men ändå skall vi kanske inte räkna timmar eller dagar exakt, när Herren talar om år.

   Därmed kanske vi får tillåtas vara lite flexibla avs ex augusti, i visionen ovan.

   • Israelvänlig Israelvänlig

    Hej Bertil!

    Tack för ditt svar! Har lagt en länk på Bo Asplunds gästbok om just Enoks kalender, som kan vara intressant att läsa! Enoks kalender sägs vara den enligt Enoks bok Jehova gav till Noa, Abraham och Jakob! Idag talas det om flera olika kalendrar men Enoks kalender hör man aldrig talas om inom kristendomen och man kan undra varför speciellt om denna är den rätta!

    Guds frid

  • Bertil Rosenius Bertil Rosenius

   Detta är ju ytterst allvarligt och källkritik är nödvändig. Visar sig detta vara sant, bekräftar det att vi verkligen behöver “räkna om” avs var vi är i tidsskedet…

 12. Israelvänlig Israelvänlig

  Jag instämmer till fullo! Vidare kan man läsa från den länken du angav! “Den som inte är vaccinerad måste fortsatt vara försiktig, poängterade både Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.

  – Ovaccinerade måste fortsätta att anpassa sitt liv efter covid-19. Att inte besöka barer och restauranger, evenemang där trängsel uppstår, säger han.”

  Varför ska inte ovaccinerade får gå på matrestauranger och liknande evenemang? Vad är de rädda för som är vaccinerade? Lars Bern genom Swebbtv har visat att det är vaccinet som skapar mutationer och detta så kallade virus angriper de fullvaccinerade mest! Vaccinet mot covid-19 är totalt verkningslöst! I Norge kallas det inte längre för pandemi utan en influensa! Varför regeringen just nu inte inför vaccinpass kan förklaras med att vi har ett riksdagsval nästa höst!

  Det skall dock poängteras att Sverige har haft lindriga restriktioner jämfört med resten av världen och intressant att notera att Sverige inte haft några naturkatastrofer som i många andra länder som infört tvångsvaccinering och vaccinpass! Senaste extemplet var Australien som drabbades av en kraftig jordbävning som ställde till allvarliga skador! De var väldigt förvånade att en sådan kraftig jordbävning förekom!

  Guds frid

  • Bertil Rosenius Bertil Rosenius

   Ja, jag väljer att betrakta detta som en influensa, men av ovanligt kraftigt format. Men som vanligt väljer jag också att låta kroppens själv förvara sig. Då bygger kroppen upp sig själv och för vart steg i processen blir den mer motståndskraftig mot nästa fas. Får den “hjälp” med allt, blir den bara mer och mer försvarslös.

   Betr. jordbävningen i Australien har jag mina funderingar – ett märkligt “sammanträffande”…

   • Israelvänlig Israelvänlig

    Helt rätt som du tänker och även förutom bön förlita sig på vad som står i Psaltaren 91! Värt att notera i dessa tiden att stärka sitt immunförsvar ytterligare genom c-, d-vitamin och zink!

    Ja! Det är märkligt att det blev en sådan kraftig jordbävning i Australien som det annars aldrig någonsin varit tidigare! Intressant att notera är att Australien har de absolut hårdaste restriktionerna och är idag en diktatur! Det har framkommit i deras parlament att nu gäller The New World Order! Australien är också med i d-10 området! D-10 består av 10 länder!