Socialismens FÖRBANNELSE!

Detta är ett nödrop till Sveriges folk i allmänhet,
men framför allt, till Sveriges kristna.

Socialismen har blivit Sveriges förbannelse – en socialism som spritt sig till stora delar av alla politiska partier i Sverige.

Socialismen står i opposition till Gud. Den lyfter fram människan och samhället som självtillräckliga för att skapa sin egen välsignelse.

För Sveriges del, hävdar ”socialismen” att det var den (de) som byggde Sverige. Men studera det verkliga historiska skeendet, så ser du att byggandet började – rent faktamässigt – flera årtionden före socialiseringen. Det började med människor som tog Gud och tron på allvar. Som till och med vågade trotsa kyrkan, för rätten att få leva ut sin tro, så som Gud och Guds Ord lärde dem.

Detta skede stal socialismen, när effekten började få samhällelig påverkan. Socialismen förmänskligade det som skedde och har allt sedan dess medvetet arbetat för att förkväva källan till skeendet – Gud och tron på Honom.

Så har socialismen till stora delar lyckats! Bygget har nu omformats till en fullkomlig kollaps. Enda vägen att nå en verklig förändring av vad som sker nu, är en omvändelse till Gud. Låt oss – som tror – gå i bräschen för detta!

***

Dela gärna detta.
Kopiera hela stycket eller adressen:
https://ikristus.se/socialismens-forbannelse/

Socialismens FÖRBANNELSE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen