Spänt läge

Följande inlägg är framlyft ur gårdagens kommentarer och är skrivet mot bakgrund av världsläget den 24 januari 2022.
Författare: Israelvänlig


Tack alla bröder för era inlägg! Stort börsfall och kryptovalutor sjunker i värde! Är detta början på The big reset och build better back som Biden och Swaub hotat med? Angående förhållandet mellan Sverige och Ryssland när det gäller kärnbränsle!

Länk till:
Dagens Nyheter

Det händer mycket nu hela tiden! Många fler kristna i Sverige behöver vakna upp! Jag tycker det är Nato som piskar upp krigsstämningen, men Ryssland är inte bättre genom att ha 100 000 soldater vid gränsen till Ukraina! Vid ett ryskt angrepp på Ukraina och Sverige kommer inte Nato vare sig hjälpa Ukraina eller Sverige militärt! Gotland ligger strategiskt rätt för Ryssland! USA kommer svara med hårda ekonomiska sanktioner mot Ryssland som förmodligen kommer stänga av gasen till Europa utom till Tyskland som vägrar agera militärt mot Ryssland, men kan ändå tvingas till det då Tyskland är anslutet till Nato! Oavsett vad som händer i förhållandet mellan Ryssland och Tyskland blir det oerhörda problem för Europa som leder till börskrascher över hela världen!

Ett europa som saknar energi kan komma att leda till inbördeskrig och/eller att Natoanslutna länder kräver att Nato agerar militärt mot Ryssland!

Om Sverige kvarstår som land blir höstens riksdagsval ett ödesval! Många fler kristna borde gå in och debattera på nyhetsmedier och sociala medier! Den ogudaktiga regeringen måste avsättas och stora förändringar ske i riksdagen som t ex att tjänstemannaansvar införs! Sverige måste ut ifrån EU, ett EU som vi betalar 40 miljarder svenska kr/år! Problemen är oerhört stora, islamismen är på frammarsch där t ex Hyltebruk är islamiserat! Det gick ett reportage om detta för någon vecka sedan! Kriminaliteten är mycket hög i Sverige!

Jag vill avsluta mitt inlägg vad ni tror om alla profetior över Sverige där Sverige blir angripet och i slutet av kriget sker uppryckandet! En del säger mitten av kriget! Jag går alltid till vad Bibeln säger! Krigsrykten men även krig! Säger dessa profetior om domen över Sverige hur länge kriget varar? Om uppryckandet sker i mitten av kriget eller slutet av kriget borde vi vara långt inne i vedermödan! Vore intressant bröder om era åsikter kring detta och övrigt i inlägget!

Guds frid
/Israelvänlig