STÅ STADIGT MED JESUS!

Jag ber inte att du ska ta dem ut ur världen, utan att du ska bevara dem från det onda. De tillhör inte världen, liksom inte heller jag tillhör världen. Helga dem i sanningen: ditt ord är sanning. Så som du har sänt mig till världen, så har jag sänt dem till världen. (Joh 17: 15-18)

Var därför på er vakt, så att ni inte dras med i de laglösas villfarelse och förlorar ert fäste. (2 Pet 3:17)

Rubriken kom till mig mycket stark, strax efter kl 10, torsdagen 24 mars 2022 och jag upprepar den igen:

STÅ STADIGT MED JESUS!

Strax före kl 11 fick jag följande text!

Vi lever i en tid då sanning står mot sanning och vi kommer tvingas allt djupare in i en flod av lögner, som alla kommer att kallas avslöjanden och sanningar. Sanningen kommer att förkastas, vändas upp och ner, ut och in tills vi inte kommer att veta vem som har rätt och vad som är rätt. Många kommer hävda att just deras ord är den absoluta sanningen.

Som Guds barn har vi dock en evig sanning – Pris ske Gud – att luta oss mot: Guds Ord!

Vissa kristna ledare har delvis förvrängt och förringat sanning i Guds Ord. Vi måste vända tillbaka till Ordet, utan mångfärgade tolkningar. Bli starka i Ordet – så som det står. Hålla fast vid ordet. Rota oss i Ordet!

Guds Ord och Guds nåd, genom Jesus Kristi offer, är sanningen! Ingen annan sanning finns. Inga genvägar, inga sidospår, inga ursäkter, inga anpassningar.

STÄLL DIG och STÅ STADIGT med JESUS!

Det är den enda plats där du kommer finna sanning, trygghet och skydd!