Svart magi

… de egyptiska spåmännen, gjorde samma tecken genom sina magiska konster. Var och en kastade sin stav, och stavarna blev stora ormar. Men Arons stav slukade deras stavar. Ändå förblev faraos hjärta hårt och han lyssnade inte …

ur 2 Mos 7:11-13

_____

Svart magi låter människan, till en början, tro att det är hon själv – människan – som håller den svarta magin i sin hand.

Men snart blir det annorlunda. Den svarta magin tar över människan!

“Lek” aldrig med svart magi, det är mörka krafter, Satans krafter. Om DU gör det LYSSNA!

Omvänd dig omedelbart till Jesus Kristus,
innan det är för sent. 

Jesus Kristus är den sanna sanningen – det enda sanna ljusets –  och den ende, som kan rädda dig.


Detta inlägg är en hälsning jag fått att förmedla. Vill du dela detta inlägg är länken hit:

http://ikristus.se/svart-magi/

1 kommentar

  1. Detta är en ovanlig hälsning – men mkt allvarlig!

    Det är kanske inte något som vi väntar oss i dessa tider då så mycket handlar om antingen Corona eller avfallet i ändens tid. Men jag upplever att det ligger en varning för ett farligt dolt mörker i den hälsning, ett mörker som jag inte med de egna mänskliga ögonen just nu eller ännu ser yttre bevis för.

    Men något pågår, något ytterst allvarligt och farligt! Kristna bröder och systrar – så upplever jag det – är i det fördolda på väg att lockas in farlig ockultism. Det handlar inte om ockultismen som finns i ex yoga och mindfulness, utan om medveten aningslös lek, med sådant som syns oskuldsfullt barnsligt.

    Jag förstår inte varför man börjar med detta! Men upplever något dolt växande – ett sataniskt bindande mörker – som är påväg att dra fram över en del.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *