Terror, uppryckande, vrede – Jesu återkomst (3)

Ty då skall det bli en så stor nöd att något liknande inte förekommit sedan världens begynnelse och aldrig mer skall förekomma. Och om inte den tiden förkortades, skulle ingen människa bli frälst. Men för de utvaldas skull kommer den tiden att förkortas.

Matt 25:21-22

När i vedermödans alla skeende, ryckas vi hem?

Låt oss utesluta den sista etappen, detta skeende – Guds vrede – den skall vi inte uppleva.

Ty Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus. 1 Tess 5:9, Guds vred skall inte drabba oss. Jämför det med vad som sedan händer. Och jag hörde en stark röst från templet säga till de sju änglarna: ”Gå ut och töm Guds sju vredesskålar över jorden.” Upp 16:1 När dessa töms ut över jord, är jag övertygad om att vi är hemma.

Men låt oss därmed inte avfärda början: krig, nöd, förförelse, förföljelse… Till vilka uttalar Jesus den varning för detta? Han gör det till sina lärjungar – till oss.

Alltså, menar jag: Ett uppryckande före början på vedermödan är vi inte lovade. Men inte heller ett kvarlämnande genom hela vedermödan. Någon stans, runt tidsskedet efter Antikrists framträdande, kommer Jesus till vår undsättning för att hämta oss hem – så uppfattar jag det.

 • När Antikrist invaggat världen i ”den enda utvägen” – pga av alla hot. 
 • När han därefter, i ett nu, förvandlas och hans djävulska fader tar honom i besättelse – fullt ut. 
 • När han sätter sig i templet, förkastar Gud och utropar sig själv till gud.

Någon stans i det tids intervalle. När Antikrist trätt fram och kanske märket just införts, kommer Jesus till vår räddning. Men notera: 

Antikrist kommer inte med ”horn och bockskägg”. Han kommer med hot, löften och lösningar. Han kallar hoten: pandemi, miljöförstöring, världsekonomisk krasch, krig, förödande anarki, samhällets undergång, osv och förkunnar att enda möjligheten till försvar mot detta – ”vägen framåt” – är övervakning, digitala pass och tvångsstyre.

Syskon – vi måste vara vakna! Vi slipper inte undan allt! Enbart genom att ta vår tro på allvar och låta Guds Ande få fatta tag i oss, kan vi bli bevarade – tills vi blir uppryckta. 

***

Not: När jag skriver ”den enda utvägen”, tänker jag genast på WEF (World Economic Forum). Kommer deras ”löftesrika” The Great Reset bytas ut mot ett slutligt The Necessary Reset!? 
Först måste dock WEF får reell makt, vilket ännu inte skett – fullt ut. WEFs agenda har dock redan smugit sig in i de flesta regeringar – inklusive den svenska. 
Därefter är det Antikrists tur att träda fram och ta makten över WEF. Kanske han redan obemärkt är någon stans inom organisationens väggar?

Terror, uppryckande, vrede – Jesu återkomst (3)

3 svar på ”Terror, uppryckande, vrede – Jesu återkomst (3)

 1. Den onda agendan genom WEF har nu bytt namn från The Great Reset till The Great Transition!

  https://bit.ly/3ZHiXKW

  En global vaccination med digital identitet för att kunna köpa eller sälja kan komma att införas redan nästa år! Majoriteten av det svenska folket känner inte till detta! Allt tyder på att detta är vilddjurets märke som kommer implementeras inom mycket kort tid! Dela länken till era vänner och bekanta och varna för att ta vilddjurets märke! Som jag varnat för tidigare är det hemska vaccinet mot covid-19 och dess djävulska komponent vaccinpasset föregångaren och inkörsporten till vilddjurets märke! Det gäller nu bröder och systrar att vara uthålliga och vägra detta satanistiska system som kommer inom kort! Hav förtröstan till Gud som kommer beskydda kristna på alla sätt som lyder och följer Honom! Amen🙏

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid🙏

 2. Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN är en stor del av Babylon! Det är inte osannolikt att FN bildar världsregering i år eller inom de närmsta åren! WEF tillhör Babylon och Babylon kommer tillintengöras! All falsk världsreligion kommer att tillintengöras! Gud kommer använda sig av vilddjuret för att tillintengöra Babylon innan HAN slutligen tar itu med vilddjuret och förintar det samt alla länder och folkslag som går emot Israel och Jerusalem vid sin tillkommelse i slaget vid Harmagedon!

  https://bit.ly/3kn6ETK

  Det är inte omöjligt att Erdogan utropar det ottomanska imperiet i år! Det är 100 år sedan i år Turkiet grundades på ruinerna av det ottomanska imperiet! Vi får inte glömma att tiostatsförbundet kommer bli ett kännemärke i vedermödan där Antikrist tar makten, men han kommer gå mot sin undergång!

  Det talas idag bland rabbinerna att den judiske Messias kan komma att framträda helt öppet i år! Deras Messias är inte vår Messias! Ett fredsavtal mellan Israel och Saudiarabien planeras och när det undertecknas har Israel ingått dödens förbund och den sjuåriga vedermödan börjar! Detta avtal kan komma att ske i år! Under vedermödan kommer Guds två vittnen framträda i Jerusalem och förkunna evangelium och om HERREN JESUS KRISTUS snara återkomst! Dessa två Guds vittnen kommer vara såsom en hjälp för församlingen!

  Det som sker just nu är att transhumanism med dess ockulta symboler sker över stora delar av världen för att förvilla de kristna! Detta kommer att öka och kristna måste vara vaksamma, så att de inte blir bedragna!

  Till synes är det stora profetiska händelser som kan komma att börja utspelas i år! Vi lever i ändens tid! Min egen personliga åsikt om när uppryckandet kommer ske är tidigast efter Antikrist sätter sig i vedermödans tempel och utropar sig själv till Gud, det slutgiltiga märket införs där enligt min åsikt det hemska vaccinet mot covid-19 har varit föregångaren! Förföljelse mot både judar och kristna som vägrar tillbe Antikrist och vägrar märket kommer att öka! Den som är uthållig intill änden blir frälst!

  Uppryckandet som jag ser det sker i samband med Babylons tillintengörelse och vi läser från Uppenbarelseboken 19:7 Låtom oss glädjas och fröjda oss och giva honom äran; ty tiden är inne för Lammets bröllop, och dess brud har gjort sig redo. Amen!🙏
  Var vaksamma bröder och systrar!
  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen