”Var är ni?”

Vid kvällsbrisen hörde de Herren Gud vandra i lustgården. Och mannen och hans hustru gömde sig för Herren Guds ansikte bland lustgårdens träd. Men Herren Gud kallade på mannen och sade till honom: ”Var är du?” Han svarade: ”Jag hörde ljudet av dig i lustgården och blev rädd eftersom jag är naken. Därför gömde jag mig.”

1 Mos 3:8-10

Vi är tidsmässigt framme vid vår tids skymning och till en kvällsbris som kommer utvecklas till en storm. Läs och ta till dig vad Herren gett mig att skriva:

Var är ni? Varför söker ni inte Mina ord och Min vilja – hos Mig? Varför hittar ni på egna lagar?

Ni vet vad Mitt Ord säger, men gör inte som där står. Därför kan ni inte vara frimodiga inför Mig och inte vara Min frimodiga redskap.

Ni låter er styras av världen. Ert evangelium blir urvattnat och kraftlöst. Ni blir också själva kraftlösa inför vad som väntar. Det är inte bara följderna av ett världsligt krig, men ännu mycket mer av ett andligt.

Mot världens krig kan ni mänskligt förbereda er och förvara er. Men mot ett andligt krig behöver ni Min Andes vapen! Ni måste låta er byggas upp genom: Bibelläsning, bön och personlig stillhet i Min gemenskap.

Jag vill utrusta er! Ge mig er tid!

Detta gav mig Herren att förmedla, ord för ord, tidigt på morgonen ca 04:30, den 9 september 2022. Så har jag med detta inlägg gjort vad Herren bett mig. /Bertil

”Var är ni?”

Ett svar på ””Var är ni?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen