Vårt kristna mål

Vad har jag och du för mål med våra liv som frälsta – av nåd – bröder och systrar till Jesus Kristus – Den Fullkomlige. 

Inte så att jag redan har gripit det eller redan har nått målet, men jag jagar efter att gripa det eftersom jag själv är gripen av Kristus Jesus. Bröder, jag menar inte att jag har gripit det än. Men ett gör jag: jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför och jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus.

(Paulus) Fil 3:12-14

Är vårt mål att bli lika Honom, eller att förneka Hans exempel och ord som Herre. 

Eller är vårt mål att bli lika Honom i lydnad och våga bekänna: ”Jag är ofullkomlig, jag är frälst bara av Guds nåd och kärlek. Men jag strävar efter att bli mer lik Jesus Kristus var dag. För den skull erkänner jag mina synder som synder och har som måla att vända mig bort från dem. För att allt mer omfamna den förebild och de ord Jesus Kristus uppmålat.”

Vi måste erkänna synd som synd och gå bort från herdar, ledare och grupper som förnekar synd, enligt Bibelns mönster, tills de kommit till insikt om vad det är de gör.

VÄRLDEN får aldrig tillåtas ”förklara” Gud Ord för OSS! 

Vårt kristna mål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen