Vedermödan står för dörren

… och vi måste vara beredda

Lär av en jämförelse med fikonträdet. Redan när kvisten blir mjuk och bladen spricker ut vet ni att sommaren är nära. På samma sätt vet ni, när ni ser allt detta hända, att han är nära och står för dörren. Jag säger er sanningen: Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker.

Mark 13:28-30

Nu tycker säkert någon, kanske flera, att jag ”tar i”, ”är ute och cyklar”, o.s.v.: Talet om vedermödan är så urvattnat och gammalt att det totalt förlorat sin trovärdighet!

Men varför vara tyst nu, när profan media gång på gång använder ord som ”kris”, ”domedag”, ”kollaps”, ”apokalyps” m.fl. i svarta rubriker?

Är det inte istället dags att vakna och väcka? Sluta sopa ändetidens tecknen under mattan och i stället ha mod, våga lyfta fram dem och jämför vad Guds Ord säger om ändens tid, med vad som sker framför våra ögon?

Vi behöver inse – med repsekt för att vi kan ha fel i detaljer – att vedermödan faktiskt ser ofrånkomlig ut, t.o.m. i sekulära människors perspektiv.

Vedermödan står för dörren

Ett svar på ”Vedermödan står för dörren

  1. Största tecknet hittills? Fem perfekta röda kor har i hemlighet anlänt för att förbereda tredje templet!

    https://bit.ly/3Sb22Md

    Bröder och systrar! Stora saker är på gång! Det kan vara så att vedermödan startar inom några veckor! Var vaksamma! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!

    HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

    Guds frid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen