Gästbok

Börja – Bara – Berätta

83 svar på ”Gästbok

 1. Försökte The New World Order, USA och EU skapa en falsk flagga gällande kärnvapenanvändning genom en smutsig bomb?

  https://bit.ly/3XZ9cXQ

  Mycket talar för detta men Ryssland lyckades förhindra det förra gången! Sabotaget mot NordStream 2 verkar tystas ner vem/vilka som låg bakom! Nelson Walters framlägger i videon att kärnvapenmissiler kan komma att användas i Ukraina, europa och mot USA, om Nato angriper Ryssland!

  Ordet seismos där HERREN JESUS KRISTUS talar om jordbävningar kan enligt Nelson Walters även innefatta skakningar och explosioner av stora mått som till exempel kärnvapenexplosioner där detta kan utgöra grunden för att bilda en världsregering genom FN nästa år! Nelson Walters hänvisar återigen till videon Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN är en stor del av Babylon som är på väg mot tillintengörelse!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid🙏

 2. 666 – Test av digital dollar har börjat! Fullständig kontroll av att köpa eller sälja kommer!

  https://bit.ly/3Va8vJa

  Det gäller nu för alla kristna att vara speciellt vakna på händelseutvecklingen! Vi är nu snabbt på väg mot det antikristliga ekonomiska systemet där ingen får köpa eller sälja om de inte är märkta med vilddjurets märke 666!

  Säg nej till det hemska vaccinet mot covid-19 och säg nej till vilddjurets märke 666! Den som är uthållig intill änden blir frälst!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid🙏

 3. Detta är Agenda2030! Detta är The Great Reset! Ny dokumentär chockerar tittare!

  https://bit.ly/3VuhTap

  Det hemska vaccinet mot covid-19 skulle stoppats direkt vid lanseringen! Efter det som nu kommit fram måste myndigheter stoppa detta djävulska vaccin! Dessa myndigheter, makthavare och ansvariga för det hemska vaccinet mot covid-19 måste ställas till svars i domstolar och dessa onda människor måste få fängelsestraff på livstid, så de inte kan döda eller skada fler människor! Många människor har avlidit och avlider eller får fruktansvärda sjukdomar! Dela dokumentären till alla era vänner och alla ni känner! Säg naturligtvis fortsatt nej till det hemska vaccinet mot covid-19 och varna dina medmänniskor för detta djävulska vaccin!

  Det hemska vaccinet mot covid-19 är en stor del av Babylon och Babylon kommer att bli fullständigt tillintengjort! Vi blir arga när vi ser en sådan utstuderad ondska, hur stor är då inte HERREN JESUS KRISTUS vrede och hur stor kommer inte HANS vrede då vara när tiden är inne för det? Det är dags att alla dessa onda makthavare omedelbart ångrar sig och ber om förlåtelse till Gud och betalar skadestånd till anhöriga och drabbade innan det är för sent för dem!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid🙏

 4. Macron vill ha en enda världsordning för att bekämpa Kina!

  https://bit.ly/3GzmQdH

  Helt nyligen hörde vi den djävulske psykopaten Klaus Schwab säga att han ska bilda världsregering! Klaus Schwab är med i samma liga som Macron! Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN bildar världsregering nästa år! FN är en stor del av Babylon!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! Bön och läsa Bibeln varje dag kommer göra alla kristna starkare och vaksamma på den tid vi nu lever i! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt för den svåra tid som kommer! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid🙏

 5. Identifieringen av de 144 000! Prisad vare HERREN JESUS KRISTUS! HAN som är och var och som snart kommer tillbaka!🙏 HAN är Alfa och Omega! Den förste och den siste!🙏

  https://bit.ly/3TSyZgT

  Guds frid🙏

 6. Turkiska flyganfall främst över städer i norra Syrien men även i Irak! Räkenskapens dag har kommit!

  https://bit.ly/3gjo3uX

  Damaskus förstöring tillsammans med Hamat och Arpad är beskrivit i Jeremia 49:23-26. Arpad är dagens Tell Rifaat! Stora profetiska händelser närmar sig med stormsteg! Gog är Turkiets ledare och området Magog är Turkiet! Gud kommer varna invånarna i Damaskus till att lämna Damaskus när tiden är inne! Efter Damaskus tillintengörelse kommer Turkiet förr eller senare gå i krig mot Iran!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid🙏

 7. Klaus Schwab annonserar en ny plan för att styra världen!

  https://bit.ly/3EfNNQM

  Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN kommer bilda världsregering nästa år! FN är en stor del av Babylon!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid🙏

 8. Rapporter har nu kommit in att det var en ukrainsk missil som kom in på polskt territorium och dödade två personer! Detta ska dock inte skett avsiktligt! För den skull kan vi ändå inte säga att faran är över och vi måste vara vaksamma och förberedda på det som kommer!

  Guds frid🙏

 9. Ryssland förnekar missiler – Zelensky säger att Nato måste agera!

  https://bit.ly/3Gk2hCa

  Det talas även om en ukrainsk s-300 missil, som ska ha slagit ned i Polen! Ukrainska missiler kan ha stört ryska missilers bana i riktning mot Polen! Nedlagsplats 5 km från ukrainska gränsen! Enligt polska nyheter talas det om en incident i stället för en attack!

  De närmsta dagarna blir avgörande vad som kommer att ske! Om det fastställs enligt polska regeringen att det är ryska missiler och att Ryssland medvetet attackerat Polen kommer artikel 5 utlösas!

  Om artikel 5 utlöses innebär det tredje världskriget! Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt för den svåra tid som kommer! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid!🙏

 10. Blodmåne 8:e november! Ändetidens tidstecken!

  https://bit.ly/3t0w8aI

  Blodmånar är beskrivit i Bibeln som sker alltmer i ändens tid! Intressant är att denna blodmåne sker samtidigt under det amerikanska mellanårsvalet! Vad betyder detta? Kan domen vara på väg mot USA? Blodmånar kan sätta igång jordbävningar! Jag tror det är viktigt att vi ber att HERREN JESUS KRISTUS vilja sker i det amerikanska mellanårsvalet liksom vi alltid ber att Guds vilja ska ske! Det verkar ske många astronomiska fenomen just under denna månad november!

  Var vaksamma bröder och systrar! Håll er tätt nära HERREN JESUS KRISTUS!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 11. Ljud hörs underifrån floden Eufrat!

  https://bit.ly/3t4WRmG

  Uppenbarelseboken 9:13-14

  Och den sjätte ängeln stötte i sin basun. Då hörde jag en röst från de fyra hornen på det gyllene altare, som stod inför Guds ansikte, säga till den sjätte ängeln, den som hade basunen: 》Lös de fyra änglar, som hållas bundna invid den stora floden Eufrat.》

  För första gången och jag tror alla människor som för första gången sett videon och hört ljud komma underifrån floden Eufrat måste vara första gången! Vad kan detta betyda? Kan det vara så att inom mycket kort tid kommer dessa fyra änglar släppas lösa? Dessa fyra änglar är fallna änglar det vill säga demoner! Icke troende kommer bli chockade när de ser detta hända! Det är hög tid för dem som icke ännu har tagit emot HERREN JESUS KRISTUS till sitt hjärta och som sin personlige Frälsare innan det är för sent och det är hög tid för de kristna som sover att vakna upp!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 12. De senaste nyheterna! Falskt fredsavtal! FN beordrar Israel att avveckla sina kärnvapen!

  https://bit.ly/3FNVqR1

  Var vaksamma bröder och systrar! Den falske Messias träder snart fram offentligt! Ett falskt fredsavtal kommer skrivas under som är ett dödens förbund för Israel!

  Som jag skrivit tidigare finns det tecken på att vi befinner oss i vedermödan, men det har inte kunnat bekräftas! Det ser nu ut som att vedermödan inte ännu har börjat, men vi är på väg med stormsteg mot den! Håll ögonen öppna och följ händelseutvecklingen i Mellanöstern! Allting accelererar nu!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 13. OBS! OBS! VIKTIGA NYHETER!
  Ryssland hotar England med hämnd eftersom Lis Truss i England gav order om att fördärva NordStream!

  https://bit.ly/3T3E0Ty

  Bevis för att Liz Truss gav ordern om att fördärva NordStream kommer läggas fram av Ryssland inom kort!

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!
  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 14. Nokia säger att år 2030 kommer mobiltelefoner byggas direkt i människokroppen!

  https://bit.ly/3UpPKko

  Det ser riktigt djävulskt och helt sjukt ut! Människor som kommer göra detta måste vara helt galna! År 2030 verkar vara signifikant för Agenda 2030! Enligt Bibelläraren Nelson Walters har Agenda 2030 blivit Agenda 2023 vilket kommer visa sig nästa år då FN bildar världsregering! FN är sataniskt och en stor del av Babylon, som är på väg mot tillintengörelse!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 15. WEF:s mest farligaste man skisserar en plan för att ta över världen genom the great reset!

  https://bit.ly/3FFmfGP

  Harari är mycket farlig och en mycket ond man! Han går helt emot Gud och Bibeln och hans planer är dessutom att hacka människan! Det riktiga vilddjurets märke närmar sig snabbt!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 16. Den stora villfarelsen – Den största lögnen i historien – Vad kommer det bli?

  https://bit.ly/3DqrGqv

  En intressant och viktig video för alla kristna där Nelson Walters lägger fram hur det kan bli!

  Den som är uthållig intill änden blir frälst! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 17. Jag delar här en video om HERREN JESUS KRISTUS bergspredikan som jag tycker är väldigt vacker och betydelsefull!

  https://bit.ly/3FvFOSc

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏Amen

  Guds frid

 18. En annan händelse som visar att vi är i vedermödan är som jag tolkar det att kriget Ryssland mot Ukraina och väst utökas och där kärnvapenmissiler kan komma att användas! Om detta sker förefaller det sannolikt att det andra inseglet då har brutits och den röda hästen släpps lös, som innehär ett större krig dock begränsat med kärnvapen eftersom Gud har sagt att jorden skall för evigt bestå!

  Det finns texter i Bibeln som beskriver nya himlar och en ny jord men som först kommer efter tusenårsriket! När Gud skapar om himmel och jord vet vi naturligtvis inte på vilket sätt eller hur HAN gör det, men vi kan vara fullt förvissade om att HAN kommer göra det!😊🙏 HAN är Alfa och Omega! Den förste och den siste!🙏Amen

  Guds frid

 19. Han utför mirakler! Israels Messias?? Yanuka Rav Shlomo Yeuhuda!

  https://bit.ly/3SGT4WV

  HERREN JESUS KRISTUS sa att många antikrister och falska profeter skulle framträda i ändens tid! HERREN JESUS KRISTUS sa också att mig tog ni inte emot men kommer det någon i sitt eget namn kommer ni nog att ta emot honom! Denne Yanuka Rav Shlomo Yeuhuda är en antikrist och en falsk profet och kommer i sitt eget namn! Om han är den Falske profeten i Uppenbarelseboken vet vi dock inte, men alla kristna bör vara vaksamma och följa händelseutvecklingen!

  Som jag skrivit om tidigare kommer 2023 bli ett dramatiskt år med profetiska händelser! FN kommer bilda världsregering, Erdogan utropar det ottomanska imperiet och eventuellt rabbinerna offrar den röda kvigan! Rent teoretiskt kan de göra det då kvigan blir 2 år gammal vilket är minimigränsen! Offrandet av den röda kvigan är förutsättningen för att templet skall byggas upp, men Gud kommer inte bo i det templet utan Antikrist som kommer ställa till förödelsens styggelse i samarbete med den Falske profeten i Uppenbarelseboken, som nedkallar eld ifrån himmelen!

  Det finns tecken som talar för att vi befinner oss i början av vedermödan men om så är fallet kommer Guds två vittnen framträda i Jerusalem och predika evangelium för det judiska folket inom något eller några år!

  Guds frid

 20. Har kopierat ett par stycken av vad Vicki Goforth Parnell vill dela med sig.En officiell proklamation från Ängeln Gabriel.
  Pröva allt i bön!🙏🏻
  OBS!Text nedan är direkt översatt i Google chrome.

  ”Hej, det här är Vicki Goforth Parnell och jag har ett ord att dela med dig av. Och jag ber alla att ta dessa ord och jag vill att du tar det till HERREN i bön. Detta är vad jag kan dela med mig av.

  ”Hör, o jordens invånare! 7 år av elände! 7 år av försök på jorden, när Satans Man of Sin tar hans plats. Den laglösa, som rättmätig härskare över din värld. En belöning för dina illa tagna syndafrön som du har sått så fritt. 7 år av ångest. 3 1/2 år av ångest, mer eller mindre. 3 1/2 år av desperation och elände, när Min vrede faller över din värld, säger KRISTUS JESUS, DET UPPSTANNA LAMMEET, vars offer för mänsklighetens synder gav alla en väg att fly. Himlens domstol, på order av den store GUD JEHOVAH, förklarar nu om några korta dagar att din värld ska gå in i vedermödansperioden.

  Länken går att översätta Google chrome!
  https://444prophecynews.com/another-official-proclamation-from-the-angel-gabriel-vicki-goforth-parnell/

 21. Från broder Paul! Är den falske Messias på väg att uppenbaras? Rabbinerna i Israel blir helt galna av honom!

  https://bit.ly/3StQWBR

  HERREN JESUS KRISTUS sa att många antikrister och falska profeter skulle framträda i ändens tid och HAN sa också att judarna tog inte emot HONOM, men kommer det någon i sitt eget namn kommer de nog att ta emot honom!

  Denne man som rabbinerna blir galna av är 32 år och det sägs att han bär både judiskt och muslimskt blod! Personligen tror jag inte att han är den Antikrist som Bibeln talar om, men han kan vara den Falske profeten! Bröder och systrar! Vi måste vara oerhört vaksamma! Enligt rabbiner i Israel kommer deras Messias framträda öppet ett år efter Shmitaåret vilket i så fall bli nästa år 2023! Det finns nu som jag ser det tre kandidater som kan vara den Falske profeten i Uppenbarelseboken!

  Förutom påven så är det Harari som är jude och nu denne man hälften jude och hälften muslim som rabbinerna ser upp till! Denne man kan Torahn helt och hållet utantill! Stark varning! 2023 ser ut till att bli ett väldigt dramatiskt år med starka profetiska händelser!

  2023 kommer FN bilda världsregering där FN är en stor del av Babylon och samma år utropar Erdogan det ottomanska imperiet! Till detta kan då eventuellt läggas till om rabbinerna i Israel nästa år förklarar denne man som deras Messias! Var vaksamma bröder och systrar! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

 22. https://warnews247.gr/etoimasies-chrisis-pyrinikon-kitrinos-kai-kokkinos-synagermos-sti-rosia-diatagma-v-poutin-kiryxe-katastasi-poliorkias-kai-stratiotiko-nomo/

  Förberedelser för användning av kärnvapen: Gul och Röd Alert i Ryssland – Dekret av B. Putin: Han förklarade ett “belägringstillstånd” och “krigslagar”Territoriella försvarsenheter bildas.

  Läget är mycket allvarligt! Viktigt att vara förberedd och utrustad om det värsta tänkbara inträffar! Sverige har definitivt inga garantier då regering och riksdag eftersträvar ett medlemskap i Nato!

  Vad säger Bibeln? Jorden skall för evigt bestå så jorden kommer inte gå under! Men det är inte omöjligt att Gud kan komma att tillåta enstaka kärnvapenmissiler!

  https://warnews247.gr/to-iran-stelnei-ekatontades-vallistikous-pyravlous-drones-h-rosia-zitise-kai-ton-dezful-emveleias-1-000-chlm-israil-kanena-a-a-systima-den-tha-sosei-to-kievo/

  Iran skickar till Ryssland hundratals ballistiska missiler, drönare och “Dezful” med en räckvidd på 1 000 km – Israel: “Inget luftvärnssystem kommer att rädda Kiev”!

  Vi lever i ändens tid bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 23. Varför dör inte Antikrist när han går in i det alla heligaste i templet?

  https://bit.ly/3ggOi53

  Återigen en förklarande video av Bibellärare Nelson Walters, som alla kristna bör se så de inte blir bedragna!

  Guds frid

 24. Israel förbereder för tredje templet och Messias år med gamla ritualer!

  https://bit.ly/3Tm4vnC

  För nytillkomna läsare kommer det inte bli vår Messias HERREN JESUS KRISTUS som kommer framträda först utan istället Antikrist som kommer sätta sig i templet och utropa sig själv till Gud!

  Antikrist kommer bedra en stor del av det judiska folket och större delen av mänskligheten! Kristna som är väl förankrade i Bibeln och de 144 000 av Israels barns 12 stammar kommer inte låta sig bedras! Guds två vittnen som naturligtvis inte heller kommer låta sig bedras kommer under vedermödan predika för det judiska folket och dessutom göra tecken och under!

  Det är hög tid att vakna och hög tid för dem som fortfarande inte har tagit emot HERREN JESUS KRISTUS i sitt hjärta och som sin personlige Frälsare! HAN är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 25. Den socialistiske antikristne anden på tidningen Aftonbladet angriper Julia Kronlid och Lars Enarson!

  https://bit.ly/3SXCHGy

  Avslöja mörkrets gärningar! Be för Julia Kronlid och Lars Enarson! Låt dess ansvariga på tidningen Aftonbladet skämmas!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 26. En fundering! Guds två vittnen kommer profetera i 1260 dagar, men vet vi verkligen när de börjar under vedermödan? Behöver det verkligen ske under hela första halvan? Skulle det kunna vara så att Guds två vittnen framträder till exempel efter 1 år och 9 månader in i vedermödan? Såvitt jag kan utläsa står ju inte templet färdigt direkt vid starten av den sista årsveckan!

  Guds frid

 27. Uppdatering gällande den röda kvigan! Hemlig offerplats avslöjad! Tredje templet kommer!

  https://bit.ly/3yrrDcm

  Återigen en mycket intressant video från Bibelläraren Nelson Walters! Enligt Nelson Walters kan offrandet börja nästa år 2023! Det är flera profetiska händelser som kan komma utspelas nästa år! Erdogan kommer utropa det ottomanska imperiet, FN bildar världsregering och FN är en stor del av Babylon samt att judarna kan tidigast börja offra nästa år som är en förutsättning för att templet skall byggas upp!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

 28. I Daily Mail kan man läsa att Nato varnar för att Putin förbereder sig för att utföra en kärnvapenattack!

  https://bit.ly/3EnYVNs

  Om nu detta stämmer bör alla dem som inte har gjort det klart med Gud att göra det nu och det gäller naturligtvis alla dagar ty ingen vet morgondagen!

  Om nu kärnvapenmissiler avfyras inom kort kan det vara det andra inseglet som bryts, men bara Gud som vet! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

 29. F.d amerikansk regeringsrådgivare säger att Polen, Sverige och Danmark i samarbete med USA ligger bakom sabotaget mot Nord Stream!

  https://bit.ly/3RwF5T9

  Detta är krigsbrott och ansvariga politiker i respektive land borde ställas till svars! Europa är på väg mot en mycket hård och kall vinter!

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 30. Vem/vilka sprängde Nord Stream och varför gjorde de det?

  https://bit.ly/3CkzyKY

  Bibellärare Nelson Walters gör en intressant analys av vilka som kan ligga bakom och vissa tror nu att vedermödan har startat!

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 31. Den 25 september börjar den Bibliska högtiden Rosh Hashanah, som är Basunhögtiden! I år är det dessutom ett Shmita år samtidigt som det är ett jubileum och vi går in i en ny årsvecka, som kan vara den sista!

  Var och en som tror på Honom skall icke förgås utan hava evigt liv!

  HERREN JESUS KRISTUS kommer snart tillbaka! Amen!🙏

  Guds frid

   1. Varsegod Bertil och alla som läser om denna Bibliska högtid som totalt har glömts bort av kyrkan i Sverige! Vi som är kristna och Bibeltroende och jag och säkert flera till i Sverige som har uppfattat den judiska högtiden som är Biblisk som mycket viktig för kristna att känna till!

    Ja! Vi lever verkligen i en tid som är turbulent och vi måste alla vara vaksamma på det som händer! Varför det är helt tyst om hösthögtiderna i kyrkan i Sverige kan man bara spekulera i, men enligt min åsikt är det mycket allvarligt att man inte har studerat detta närmare och helt förbisett de Bibliska hösthögtiderna! Vi får hoppas att fler kristna i Sverige blir uppmärksamma och vaknar upp för vad som nu händer! Fakta är att vi går in i en ny årsvecka, men huruvida detta är den sista vet vi icke ännu, men den kan vara det!

    Allt gott Bertil och tack för dina inlägg på din hemsida, som jag tror en hel del läser!

    HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!😊🙏

    Guds frid

 32. Tåg till Israel! Tredje templet byggs upp!

  https://bit.ly/3LvD6Nl

  Kommer det ske nästa år 2023? Allt verkar sammanfalla! Agenda2030 har blivit Agenda2023! FN kommer utropa världsregering nästa år! Erdogan kommer utropa det ottomanska imperiet 2023! Tecknen blir tydligare och tydligare!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 33. Bidens tal är ett tecken på att någonting stort och dåligt är på väg att hända!

  https://bit.ly/3TM4jiK

  Bibellärare Nelson Walters säger att detta kan ske inom de närmsta 60 dagarna! Vi får se om Nelson har rätt, men det är inte osannolikt att han har det! Som kristna bör vi alltid förbereda oss förutom andligt även praktiskt och mentalt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 34. Dessa 32 svenskar har utbildats av World Economic Forum (WEF)

  https://bit.ly/3BcyfwY

  Dela länken till alla ni känner! Majoriteten av svenska folket och även misstänker jag att majoriteten av kristna i Sverige inte känner till detta! Avslöja mörkrets gärningar och träd fram i tid och otid!

  Vi har ett ödesval nästa söndag den 11:e september! Avsätt regeringen och alla nuvarande riksdagspartier! Rösta på Knapptryckarna! Om det inte finns förtryckta valsedlar med Knapptryckarna på din ort ta då en blank valsedel och skriv KNAPPTRYCKARNA tydligt på valsedeln!

  Guds frid

  1. Chockerande dokument som läckt ut! Så planerade USA kriget och energikrisen i europa!

   https://bit.ly/3QBYrFH

   Sanningen kommer alltid fram till slut genom att mörkrets gärningar avslöjas! Detta borde få flertalet svenskar och en stor del av europas folk att verkligen ifrågasätta den desinformation som pumpas ut från mainstreammedia!

   HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

   Guds frid

 35. Bröder och systrar! Ödesval nästa söndag den 11:e september! Det är nu det gäller!

  https://bit.ly/3q6QyNZ

  Avsätt den korrumperade makteliten i regering och riksdag, som har fördärvat landet och fördärvar folket! Avsätt regeringen och alla riksdagspartier! Rösta på Knapptryckarna!

  Guds frid

 36. Brådskande! FN rekommenderar att alla som motsätter sig The Great Reset skall censueras!

  https://bit.ly/3K4jEXk

  Fortsätt striden och avslöja mörkrets gärningar! Dela länken till alla era vänner och bekanta och varna för The Great Reset!

  Babylon är på väg mot sin tillintengörelse!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 37. Israel365 ger sig ut för att hjälpa Bat-El och Nadav och (baby Dvash) för att skydda landet!

  https://bit.ly/3wbvARh

  Se, Israels väktare varken slumrar eller sover! Psaltaren 121:4 Israelisk Bibel.

  Nej, han som bevarar Israel, han slumrar icke, han sover icke. HERREN är den som bevarar dig, HERREN är ditt skygd på din högra sida. Psaltaren 121:4-5 1917 års Bibel.

  Guds frid

 38. Palestinierna kommer kräva fullt erkännande av staten Palestina vid kommande FN-session!

  https://bit.ly/3dwPK1T

  Be för det judiska folket! Vi lever i ändens tid! Det är inte omöjligt att den sista årsveckan börjar nu under september månad! Var vaksamma bröder och systrar!

  Guds frid

 39. Kinesiska robotar befaras ha träffat japansk havszon!

  https://bit.ly/3zSpCqJ

  Vad detta kan leda fram till återstår att se! Oavsett vad som kommer hända bör alla förbereda sig förutom andligt även mentalt och praktiskt för den svåra tid som kommer! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 40. Ytterligare ett mycket starkt argument för att inte rösta på något nuvarande politiskt parti i riksdagen!

  https://bit.ly/3JyGIgz

  Dessa Sodomvänliga partiledare och partier måste avsättas! Ingen som kallar sig för kristen kan rösta på dessa partier, som går helt emot vad Gud säger! Avsätt regeringen och alla nuvarande riksdagspartier vid höstens ödesval!

  Guds frid

  1. Det jag tycker är mest skrämmande i detta med HBTQ och alla frågorna runt detta, är att inga samfund, få församlingar och få kristna ledare vågar sätta den foten och förkunna vad Guds Ord lär. Hur går det när våra kyrkor och ledare nu inte längre vågar stå upp för Bibelordet, utan förnekar det som står skrivet?
   Världen går mot sin upplösning, men kyrkan tycks följa med. Som kristna har vi ett ansvar att vara fördeöme – inte döma – men att exemplifiera Ordet. Och inte ens det klarar via av…

   1. Hej Bertil! Ja! Det är skrämmande att det bara finns ett fåtal kristna ledare i Sverige som sätter ner foten! Vi kan inte och får inte längre förlita oss på kristna ledare som går emot Guds Ord utan vi måste själva föra striden så folket blir upplysta i denna sena tid! Ja! Världens system och falsk religion med dess falska präster går mot sin upplösning, men under tiden får vi strida för det som är rätt för landet enligt vad Gud har sagt! Dragen ut ur Babylon inkluderar kyrkor som följer denna världens system som t ex vaccinering med det hemska vaccinet mot covid-19 och vaccinpass! Dessa präster som låter sig klias bakom öronen för att få världens gillande är riktigt otäckt!

    Pretribläran är en annan stark villfarelse som leder till att kristna inte tar strid! Många fler kristna måste bli medvetna om vad det handlar om och rent politiskt rekommenderar jag Knapptryckarna! Det många inte verkar förstå är att vi har ett ödesval till hösten som avgör vilken väg Sverige skall gå! Enligt min mening bör ingen som är kristen rösta på nuvarande regering och nuvarande riksdagspartier som har fördärvat landet och folket och som fortsätter med sin onda agenda!

    Guds frid

 41. Varför avslöjar USA:s regering UFO data just nu? Den stora villfarelsen?

  https://bit.ly/3z8eDaZ

  Satan och hans änglar kommer kastas ner till jorden 3,5 år in i vedermödan! Det gäller för alla kristna att vara ytterst vaksamma när detta sker! Bibeln ger rådet att pröva andarna! Såsom det var på Noas tid kommer det vara vid Människosonens tillkommelse! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 42. Ukrainas vapen går till al-Qaida i Syrien! USA beväpnar turkiskt stödda terrorister för ett turkiskt ledd anfall i Syrien!

  https://bit.ly/3IALE45

  Denna viktiga information kommer inte ut i mainstreammedia och naturligtvis talar inte regering och riksdag om sanningen för folket! Sanningen skall göra eder fria! Nej till Nato och Nej till EU!

  Guds frid

 43. Samtal med Michael Zazzio!

  https://bit.ly/3ynjk0w

  I samtalet diskuteras det att Georgia Guidestones, som var ett av djävulens monument, har nu sprängts bort! På detta monument stod det bland annat att befolkningen på jorden ska hållas under 500 miljoner invånare! Det är mycket bra det som har skett och är en milstolpe mot ondskans monument!

  En viktig händelse där en av mörkrets gärningar har avslöjats och förintats! För Gud är ingenting omöjligt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 44. För de som inte känner till det är det nya lagar från 1:a juli! Jag tänker närmast på donationsregistret! De som avlider efter 1:a juli kan myndigheter plocka delar från kroppen även om de förklaras hjärtdöda! Om man inte vill att detta ska ske måste man anmäla detta till donationsregistret, spara beskedet och meddela därefter anhöriga!

  https://bit.ly/3AoBXno

  Som kristen och med stöd från Bibeln anser jag att människan är död när hjärtat slutat slå! Personer som tidigare anmält innan 1 juli 2022 att inga kroppsdelar får plockas från kroppen gäller sålunda icke! Delar från den avlidne kan komma att användas förutom transplantation även för medicinska experiment och försäljning! Förmodligen är detta en del av den djävulska transhumanismen! Jag anser att denna lag är djävulsk, som måste på alla sätt motarbetas! Med stor sannolikhet är majoriten av det svenska folket helt ovetande! Dela och sprid länken till alla!

  Guds frid

 45. Jag var inne och lyssnade till Susanne Billanders
  Webbinarium.Nyandliga som kommer till Jesus är en superkraft!I slutet av mötet tog Susanne upp om Guds vapenrustning,då fick jag till mig att Gud ville mig något.Efter mötet tog jag fram Efesierbrevet 6:10-18
  när jag började läsa kom Guds Helige Ande över mig
  med stor kraft som berörde mig starkt,då förstod jag att HERREN JESUS lade detta Bibelstycke på mitt hjärta ❤️att förmedla ut till syskon om detta Andliga skydd!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
  Vi närmar oss nu den tid ”den onda dagen” Paulus skriver om i Efesierbrevet.
  Berätta för alla om det Andliga beskydd som Gud ger oss. Vi måste varje dag BE GUD FADER om den Andliga vapenrustningen. Paulus skriver: Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt.
  Guds Nåd och Frid,Amen.
  https://youtu.be/KiqI5ENU4mM

 46. Putin förklarar slutet på The New World Order!

  https://cnn.it/3NdKrjH

  Putin nämnde också att det ryska imperiet ska återupprättas! Enligt Bibeln blir björnen tillsagd att sluka mycket kött! Tre revben kommer sättas i björnens gap efter det björnen slukat mycket kött!

  Bröder och systrar! Jag har skrivit om det tidigare med hänvisning till Bibellärare Nelson Walters! Ryssland kommer införliva tre länder i det ryska imperiet! Slukandet av mycket kött kan innebära att Ryssland återtar områden som Romarriket ockuperade! När tre revben sitter i björnens gap är tredje världskriget redo till att börja!

  Gud använder Putin för att tukta västvärlden som avfallit till ogudaktiga lagar och gärningar! Vad som hände Sodom och Gomorra fungerar som ett varnande exempel i ändens tid! Som kristna fortsätter vi att evangelisera, men vi avslöjar också mörkrets gärningar bland annat genom att arbeta mot ett medlemskap i Nato och för ett utträde ur EU! Vi lever i ändens tid! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

 47. Lars Enarson predikar om den brinnande ugnen!

  https://bit.ly/3OcGOf0

  Ett mycket viktigt budskap för alla kristna! Sprid och dela till alla era vänner och bekanta och sedan sprider de detta mycket viktiga budskap vidare!

  Guds frid

 48. Nu börjar tyvärr de som vaccinerat sig med det hemska vaccinet mot covid-19 att dö och mycket tragiskt även barn!

  https://bit.ly/3aPMBIQ

  Vi är många som varnat för det hemska vaccinet mot covid-19 under flera år och blev kallade för foliehattar och konspirationsteoretiker! Att det finns kristna som har förespråkat detta hemska vaccin mot covid-19 och att kristna än idag gör det är fruktansvärt och helt enkelt ofattbart! När nu sanningen alltmer kommer fram om detta hemska vaccin mot covid-19, vad kommer alla dessa vaccinförespråkare säga och göra då?

  Till alla kristna som fortfarande är med i församlingar som krävt vaccinpass och pastorer och präster fortfarande säger till er att vaccinera er med det hemska vaccinet mot covid-19 råder jag er att tänka över om detta är förenligt med Guds Ord!

  Mitt råd till er som anser att detta inte är förenligt med Guds Ord är att omedelbart lämna dessa falska kyrkor, då dessa falska kyrkor tillhör Babylon! Till er som är tveksamma bör då tala med era pastorer och präster till varför ni är tveksamma och era pastorer och präster är då skyldiga till att förklara för er varför de anser att det hemska vaccinet mot covid-19 är bra för er hälsa och speciellt vad Guds Ord säger!

  Guds frid

 49. Vilddjurets märke. En biblisk översikt. Del 4.

  https://bit.ly/3O5kELC

  Varna och dela till alla era vänner och alla ni känner! I videon tas upp en stark kandidat till att vara den Falske profeten! Han kallas för Profeten, men är definitivt ingen Guds profet!

  Guds frid

 50. Stark varning! Mastercard lanserar teknik för att betala med handen eller med pannan!

  https://bit.ly/3xcWXu2

  Bröder och systrar! Det börjar verkligen att dra ihop sig! Säg nej till det djävulska de tänker genomföra globalt detta år 2022!

  Förlita er fullständigt på HERREN JESUS KRISTUS! HAN är vår försörjare! HAN är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

 51. Morgan Johansson avsätts inte. 174 personer röstade för ett misstroende, 70 personer avstod, 8 personer var frånvarande och 97 personer röstade mot misstroendeförklaringen. Det är sålunda bara 22% som röstade emot misstroendeförklaringen, men trots det får han sitta kvar! Dagens parlemantariska system anser jag inte kan vara rätt!

  Om Sverige består som land vid höstens ödesval måste regeringen avsättas och stora förändringar ske i riksdagen!

  Guds frid

  1. Rättelse: 27,8% röstade emot, men det är också lågt! Dagens parlemantariska system måste ändras! Ja ska vara ja och nej ska vara nej! Vad utöver är är av ondo!

   Guds frid

 52. Rom har just nu implementerat ett socialt kreditsystem likt det som finns i Kina!

  https://bit.ly/3tfrUwr

  Tydligen kommer detta ske över hela EU i höst! Medborgare som får höga poäng är de som vaccinerar sig med det hemska vaccinet mot covid-19 och är positivt inställda till Agenda2030, som nu har blivit Agenda2023!

  Bröder och systrar! Säg nej till detta djävulska system! Tiden är kort! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  1. Ja nyhetsmedia har under drygt två år nu uteslutit Mellanöstern ur bevakningen. Först var det Corona, nu är det Ukraina. Vad händer egentligen runt Israel? Detta område är mycket viktigt att bevaka. Men jag vet väldigt lite.

   1. Det är mycket som händer i Israel! Biden kringgår Israel för att öppna palestinskt konsulat i Jerusalem!

    https://bit.ly/3tfhUTV

    Biden är ute efter att implementera tvåstatslösningen utan den israeliska regeringens godkännande!

    Ett stort amerikanskt krigsfartyg har anlöpt i Stockholm! Den svenska regeringen och majoriteten av riksdagspartierna ger sitt hopp till USA/Nato och ytterligare minst en miljard kr av skattebetalarnas pengar går till vapen i Ukraina utan någon som helst kontroll!

    Sverige har ansökt till Nato men Erdogan ställer krav på Sverige! Förutom att ryska missiler kan avfyras mot Sverige är Sverige utsatt för utpressning av Erdogan! Allt hänger samman och Sverige är nu väldigt illa ute på alla sätt!

    Jag hoppas personligen att Morgan Johansson avgår och regeringen faller! Men ny regeringsbildning av nuvarande riksdagspartier kommer inte hjälpa Sverige!

    Om Sverige består som land vid höstens ödesval måste regeringen avsättas och stora förändringar ske i riksdagen! Men dessutom måste ett andligt uppvaknande ske i Sverige där svenska folket förlitar sig på HERREN JESUS KRISTUS och inte på organisationer såsom Nato, EU, FN och WEF, då alla dessa organisationer är från djävulen själv! Det är hög tid att vakna för hela det svenska folket innan det är för sent!

    Guds frid

 53. Regeringen lägger fram ett nytt förslag till att skicka mer vapen till Ukraina bland annat Sjömålsrobot 17!

  https://bit.ly/3NSC5yH

  Går förslaget igenom kostar det ytterligare minst en miljard kronor av svenska skattebetalarnas pengar! Ryssland är inte argt på det svenska folket, men på den svenska regeringen och riksdagen! Hur länge kan och vågar den svenska regeringen och riksdagen hota Ryssland?

  Sverige får om förslaget går igenom räkna med ryskt missilangrepp! Tänkbara mål är det svenska riksdagshuset och svenska militäranläggningar! Om Sverige består som land vid höstens ödesval måste regeringen avsättas och stora förändringar ske i riksdagen!

  Guds frid

 54. Den djävulske psykopaten Phizers ordförande säger helt öppet att nästa år reduceras världens befolkning till hälften!

  https://bit.ly/3NGmMZV

  Den lika sjuka publiken sitter och applåderar! Vi har varnat för det hemska vaccinet mot covid-19 under flera år och blev kallade foliehattar och konspirationsteoretiker!

  Till dig som har tagit det hemska vaccinet mot covid-19 och inte drabbats har fått en placebospruta! Till er som fortfarande håller på med dessa giftsprutor så sluta omedelbart upp om du vill överleva! Be HERREN JESUS KRISTUS om förlåtelse och vänd om! HAN tar emot dig!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid och får de djävulska psykopaterna som de vill och ha beräknat kommer halva jordens befolkning att dö nästa år på grund av det hemska vaccinet mot covid-19!

  Avslöja mörkrets gärningar och ta strid i kampen mot ondskan!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  1. Broder Jan har observerat mycket bra, att den länken jag la in i mitt inlägg idag kl. 11:44 är manipulerad! Jag lägger in nu originalvideon i oklippt skick!

   https://bit.ly/3N1gXX5

   Ber om ursäkt för missödet och även jag måste mer studera länkarna och helst inte lägga in länkar med kort innehåll, då de kan vara klippta och manipulerade!

   Guds frid

   1. Även om den korta videon tyvärr var manipulerad bortser det inte från det faktum att många människor dör och skadas av det hemska vaccinet mot covid-19!

    17000 läkare: Brott mot mänskligheten gällande massvaccinationer mot covid-19 måste uppmärksammas!

    https://bit.ly/3sQiLds

    Myndigheter och regeringar världen över kan omöjligt bortse från detta! Måtte folket vakna upp!

    Guds frid

 55. När tre revben är i björnens gap är tredje världskriget redo till att börja!

  https://bit.ly/3PL3FQk

  Intressant Bibelstudium av Nelson Walters! Nelson nämner också vilka länder det skulle kunna vara! Vill gärna få kommentarer vad detta innebär för kristna, Sverige och det svenska folket samt för denna värld! Använd gärna Bibeln som stöd! Det är hög tid att vakna för alla!

  Guds frid

 56. Klaus Schwab säger att framtiden byggs av oss!

  https://bit.ly/38WL578

  Han låter som djävulen i förklädnad! Människan ska sammankopplas med en maskin! Det kallas för transhumanism! Stark varning! De människor som låter sig sammankopplas med maskiner blir androider d v s människor utan själ! Dessa varelser kan aldrig bli frälsta eftersom de låter sig sammankopplas med maskiner! Denne psykopat och djävul Klaus Schwab har sagt tidigare att mänskligheten blir sammankopplad med maskiner år 2026!

  HERREN JESUS KRISTUS säger att vedermödan blir förkortad för de utvalda d v s den kristna församlingen! Säg nej till denna djävulska sammankoppling mellan människa och maskin oavsett vad de lovar er! Var uthålliga bröder och systrar!

  Guds frid

 57. Schimpansvirus finns i Astra Zeneca vaccinet!

  https://bit.ly/3MBqap2

  Det är då mycket sannolikt att det är detta som orsakar apkoppor! Det är bara de vaccinerade som drabbas! Sprid till era vänner och bekanta! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

  1. Idag på morgonen – redan innan jag lyssnat till detta – kom ungefär samma tankar för mig:

   -> Är det ngt i Corona-vaccinet som sprider/triggar detta?

   -> Kan Corona-vaccinet försvagat kroppens naturliga försvar mot apkoppor?

   -> Blir friheten – efter upphävandet av Corona-restriktionerna – nu som att öppna damluckor fullt ut. Sexuella frisläppthet blir åter ohämmad. Och liksom många andra sjukdomar är det genom intima kontakter som apviruset sprids.

 58. Solidaritetsförklaringen med Storbritannien är inte juridiskt bindande!

  https://bit.ly/3L7bU5C

  Detta innebär att vid en rysk fientlig attack mot Sverige kan Storbritannien välja att avstå från att hjälpa Sverige militärt! Om Sverige består som land vid höstens ödesval måste denna lögnaktiga regering och riksdag avsättas!

 59. Kärnstycket i solidaritetsförklaringen mellan Storbritannien och Sverige:

  Baserat på solidaritet, värderingar och geografisk närhet kommer Storbritannien och Sverige möta utmaningar i fred, kris och konflikt tillsammans. Skulle något av våra länder drabbas av en katastrof eller angrepp så kommer Storbritannien och Sverige, på förfrågan av det drabbade landet, att bistå varandra på en mängd sätt, som kan inkludera militära medel. En sådant intensifierat samarbete kommer förbli i linje med respektive lands säkerhets- och försvarspolitik och är utformat för att komplementera, inte ersätta, befintliga europeiska och transatlantiska samarbeten.

  Kommentar: Frågor som inte togs upp omedelbart av journalister! Om Sverige utsätts för ett militärt anfall från Ryssland kan sålunda Sverige begära militär hjälp, men i vilken grad och på vilket sätt ska Storbritannien bistå Sverige militärt? Hur lång tid tar det innan Storbritannien kan erbjuda militär hjälp vid en militär attack mot Sverige? När Storbritannien besvarar rysk eld kommer Ryssland sannolikt anse att Nato har dragits in i kriget eftersom Storbritannien är en fullvärdig medlem! Ryssland kommer sannolikt då förklara krig mot Nato och därmed inleds tredje världskriget! Har regering och riksdag verkligen gjort en grundlig konsekvensanalys? Låt oss se om journalisterna ställer dessa frågor innan det är för sent! Krav på folkomröstning om svenskt medlemskap i Nato! NEJ till Nato!

  Guds frid

 60. Varje finländare kommer att dö! Förre FN-inspektören varnar för Natomedlemskap!

  https://bit.ly/3srLXYf

  Total ignorans mot folket från de svenska och finska makthavarna! Men vi kämpar oförtrutet vidare genom debatter och opionsbildning för krav på folkomröstning om svenskt medlemskap i Nato! Skriv under den länken som jag delat tidigare se inlägg från den 4:e maj och dela länken till alla era vänner och bekanta! Det börjar bli bråttom!

  På en presskonferens innan den 15 maj kommer regering och riksdag meddelas det totala röstantalet, om vi har fått in tillräckligt med namnunderskrifter! C:a 8000 som har kommit in för närvarande är alldeles för lite! Det är väl inte åter nu igen såsom det var i EU-valet att kristna låter sig manipuleras av massmedia, regering, riksdag och kristna opionsbildare som är för ett Natomedlemskap och utan krav på folkomröstning?

  Det är dags att alla kristna i Sverige åtminstone skriver under med krav på folkomröstning för ett svenskt medlemskap i Nato! Sverige har varit alliansfritt under 200 år och Sverige har kunnat fungera som medlare mellan stormakterna! Men med ett svenskt medlemskap i Nato försvinner den möjligheten helt och hållet! Regering och riksdag forcerar fram ett ja-beslut som kommer få svåra konsekvenser för landet och folket!

  Om regering och riksdag säger ja innebär det att det inte ges någon säkerhetsgaranti under ansökningstiden som kan ta upp till minst fyra månadet! Det innebär att Nato INTE kommer beskydda Sverige militärt vid ett direkt militärt angrepp från Ryssland under ansökningstiden pågår! Regering och riksdag borde ta Putins hot på allvar! Ryssland kan komma att avfyra hypersoniska missiler från Kaliningrad mot Sverige och katastrofen är ett faktum! Ett Natomedlemskap innebär också att om t ex Turkiet blir angripet av t ex Syrien eller Iran måste Sverige hjälpa Turkiet militärt!

  Jag är övertygad om att föräldrar, mor eller farföräldrar inte vill skicka sina barn och barnbarn till döden! Men med ett Natomedlemskap blir de tvingade till att göra det! Så länge vi kan verka på jorden skall vi avslöja mörkrets gärningar och strida för sanningen! Ett klart och tydligt NEJ till Nato! De länder som icke vill tjäna HERREN kommer gå under! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

 61. Ryska superstridsvagnen sköts av svenskt granatgevär!

  https://bit.ly/3soHlBY

  Det är oerhört allvarligt och Ryssland kommer på ett eller annat sätt hämnas på Sverige och risken är mycket stor för ett ryskt anfall av något slag om regering och riksdag säger ja till Nato! Den 15:e maj kommer regeringen ge svar om Sverige skall ansöka till Nato eller inte! Just nu ser det i riksdagen ut som att det blir ett ja! Jag har tidigare skickat länk att skriva under om krav på folkomröstning för svenskt medlemskap i Nato!

  Alla som är för en folkomröstning och vill minimera krigshotet över Sverige borde därför skriva under! Det börjar bli bråttom! Det totala antalet röster kommer presenteras på en presskonferens och lämnas över till regering och riksdag innan den 15 maj!

  Guds frid

 62. Vi kräver en folkomröstning om svenskt medlemskap i Nato!

  https://bit.ly/38R3YIg

  Bröder och systrar! Jag har självklart skrivit under! En ansökan till Nato innebär konkret att Sverige inte får någon säkerhetsgaranti mot direkt fientligt militärt angrepp från Ryssland eller något annat land under tiden ansökan pågår, som kan ta upp till fyra månader! Sverige riskerar att dras in i ett krig! Ryssland behöver ingen trupp för att ställa till stor skada utan det räcker med att hypersoniska missiler avfyras från Kaliningrad och katastrofen är ett faktum med svenskar döda och sårade! Skulle sedan Ryssland fortsätta bomba under ansökningstiden fram till ansökningstidens slut kommer Nato med stor sannolikhet säga nej till att Sverige införlivas med Nato, då Nato inte vill ha med något land, som befinner sig i krig!

  Då regering och riksdag verkar köra över svenska folket bör majoriteten av dem som läser här skriva under för att visa att vi inte accepterar att folket körs över och med uppenbar risk att Sverige dras in i krig med fruktansvärda konsekvenser för svenska folket och för landet! Det börjar bli bråttom! Uppträd som salt som HERREN JESUS KRISTUS uppmanar oss att göra och ta strid mot ondskan! Eljest vi icke gör det förtjänar vi att trampas ned! Dela till alla ni känner! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände!

  Guds frid

 63. Hallo Jag öppnade eran sida i hopp om att hitta en sammanställning av sentida profetior angående Norden och dess framtid. Profetior som de som Anton Johansson och Birger Claesson begåvats med. Och det i form av fullständigt återgivna texter samt en källkritisk bedömning. Det var min förhoppning. Tyvärr hittar jag inte detta.

  1. Nu har jag hittat sammanställningen. Jag saknar den profetia som pastor Emanuel Minos meddelade efter ett samtal med en synsk kvinna i Valdres i Norge från år 1968. Synen är dåligt belagd, källläget är bristfälligt tack vare att Minos försummade att publicera kvinnans syn omedelbart efter meddelandet. Men själva synens innehåll är en tankeställare, även om man inte kan lita på att den är till 100 % autentisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen