Den 70:de årsveckan

Han ska stadfästa ett förbund med de många under en vecka…

Dan bok 9:27 

Det vi nu ser hända i Israel, kan mycket väl vara det som blir orsaken till att det förbund, som många pekar på som inledningen av ändens svåra tid, kommer att tvingas fram.

En tvingad situation, ett tvingande avtal, som måste till för att förhindra en katastrof, en negativ eskalerande utveckling i Mellanöstern, som också skulle påverka hela världen.

Har du inte tidigare funderat över ändetiden och dess profetior, är det dags att börja göra det nu. Vi kan inget ändra, men måste vara vakna och ha olja i våra lampor!

2 svar på ”Den 70:de årsveckan”

 1. Ja, Bertil! Vi närmar oss med stormsteg den 70:e och sista årsveckan, som jag skrivit om en hel del på din gästbok! Idag kom ett fruktansvärt överraskningsanfall från Hamas styrt av Iran mot Israel! Hamas har förklarat krig mot Israel och Israel har nu förklarat krig mot Hamas! Problemet för Israel är att många judar har blivit kidnappade och satt som gisslan och enligt vad jag tror kommer Hamas ställa hårda krav på Israel att de ska bli frisläppta! Ett av kraven kan vara att Hamas kräver en palestinsk stat! Detta är någonting som definitivt kommer att ingå i det falska fredsavtalet, som inte är osannolikt att detta kan komma ske nästa höst 2024 samtidigt som FN skriver avtalet med de många då WHO förväntas få diktatorisk makt över hela världen som är styrt genom FN! FN anser jag till stor del är Babylon! Vi måste också vara observanta på vad som står i Daniel 8:3 Hornet västerut kan vara Iran som vi ser nu! Detta horn kommer stötas bort av bocken som jag anser är Turkiet! Vi står inför stora profetiska händelser som kommer slå ned sanningen till jorden! Det är hög tid att alla kristna vaknar upp och att de som icke är frälsta söker HERREN JESUS KRISTUS med sitt hjärta och tar emot HONOM som sin personlige FRÄLSARE innan det är för sent! Vi får fortsätta be för Israel och det judiska folket!🙏🇮🇱

  Guds frid!🙏

  Svara
 2. Tack för Din frimodighet som har stor lön med sig!
  1. Hur realistiskt är det att Templet ännu en gång ska återuppbyggas?
  2. Skulle detta kunna ske när Israel “Ingår många allianser”?
  3. Vad säger de messianska judarna och de kristna araberna om eskatologin?
  Broderligen
  Bengt

  Svara

Lämna en kommentar